Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf on ehdolla Vuoden Urheiluseuraksi

04.12.2020 | Ajankohtaista

Vuoden urheiluseura palkitaan Urheilugaalassa tammikuussa kolmen finalistin joukosta. Pickala Golf on yksi finaaliin päässeistä seuroista, ollen samalla myös ensimmäinen golfseura koko kilpailun historiassa.

Vuoden Urheiluseuraksi valitaan vuosittain seura, joka toteuttaa valittua teemaa esimerkillisesti ja toimii muutoinkin mainiosti. Vuoden Urheiluseuraa ovat voineet ehdottaa Olympiakomitean jäsenjärjestöt sekä lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt. Golfliiton ehdokas vuoden kisaan on Pickala Golf. Olympiakomitea valitsee hakemuksista kolme ehdokasta, joista Urheilugaalan raati äänestää ja palkitsee voittajan Urheilugaalassa 14.1.2021 Hartwall Arenalla.

Innovatiivinen toiminta turvasi jäsenten harrastusmahdollisuuden korona-aikana

Vuoden 2020 Urheiluseuran teemana on innovatiivisuus. Pickalassa innovatiivinen toiminta konkretisoitui erityisesti pelaajien harrastusmahdollisuuden turvallisena ylläpitämisenä ja kehittämisenä poikkeuksellisena korona-aikana.

”Reagoimme rohkeasti ja jatkuvasti luoden uusia toimintamalleja, joilla mahdollistimme pelaajille turvallisen olon kentällä. Moni toimintamalli levisi alalla laajemmin myös koko Suomeen. Lisäksi pyrimme haasteiden ja rajoitteiden keskellä näkemään myös tulevaisuuteen – poikkeuksellisen tilanteen johdosta saimme mahdollisuuden, hyvin vanhoillisessa lajiympäristössä, kokeilla uusia toimintamalleja ja olla eturintamassa rikkomassa rajoja kehittäen parempaa pelaajakokemusta”, kertoo Pickala Golf Club Ry:n toiminnanjohtaja Sanna Haavisto.

Pickalan pelikierrosten määrä on kasvanut omasta vuoden 2019 Suomen ennätyskierrosmäärästä yli 40 %, yltäen tässä vaiheessa vuotta 115 000 kierrokseen. Lisäksi Vuoden 2020 aikana omat pelaajat ovat pelanneet yli 60 % enemmän kierroksia kuin vuonna 2019. Golfliiton tuottaman asiakastyytyväisyyskyselyn (Players 1st = PL1) Pickala sai 1. sijan koronaturvallisuudessa oman yhteisön osalta Suomessa.

”Golfin ympärillä on ollut jo muutamia vuosia erittäin hyvä tekemisen meininki koko toimialalla ja tulemme panostamaan lajiharrastuksen ylläpitoon ja kehittämiseen myös jatkossa. Tämä on ainutlaatuinen tunnustus seuralle ja myös koko Suomen golfalalle päästessämme kolmen finalistin joukkoon. Jo pelkästään ehdolla oleminen innovatiivisuus -teemalla on koko seurayhteisölle suuri asia, sillä golf tunnetaan yleensä hyvin perinteisistä toimintatavoistaan. Lisäksi Pickala on ensimmäinen golfseura kilpailun historian aikana, joka on päässyt Vuoden Urheiluseura -finalistien joukkoon. Haluan nyt omasta ja koko Pickalan henkilökunnan puolesta lämpimästi kiittää kaikkia, jotka ovat olleet vuosien mittaan osa Pickala yhteisöä. Ilman teitä emme olisi tässä. Iso kiitos”, päättää Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Lisätietoja antavat:
toiminnanjohtaja Sanna Haavisto, puh +358 (0) 40 674 6400
toimitusjohtaja Janne Pelkonen, puh. +358 (0) 40 770 8993

Urheilugaala 2020 ehdokkaat

Golfliiton juttu 4.12.2020

Video Yle Areena 4.12.2020

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf