Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ottaa ensimmäisenä maailmassa käyttöön automaattisen, GPS-paikannukseen perustuvan ilmoittautumisen

30.10.2018 | Ajankohtaista

Kaudella 2019 Pickalan omien pelaajien ei tarvitse aloittaa kierrostaan caddiemasterin toimistosta, vaan ilmoittautumisen voi hoitaa kätevästi älypuhelimella. Ainutlaatuisen teknologian takana on suomalainen NexGolf, jonka kanssa Pickala Golf on tehnyt 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. GPS-pohjainen ilmoittautuminen on käytössä kaudella 2019 ainoastaan Pickalassa.

Tuleminen, oleminen ja pelaaminen halutaan tehdä Pickala Golfissa mahdollisimman helpoksi, joten yhteistyö NexGolfin kanssa on luonnollinen seuraava askel kohti Suomen palvelevinta ja vetovoimaisinta golfkeskusta. Uusi järjestelmä mahdollistaa myös sekä digitaalisen asiakaspolun entistä paremman kehittämisen että kustannussäästöjä henkilöstöstä. 3-vuotiseen yhteistyösopimukseen kuuluu myös Premium App kaikille Pickalan omille pelaajille.

”Omien pelaajien lisäksi haluamme olla edistämässä koko suomalaisen golfin kehittymistä ja koemme, että tämän osalta yhteistyö suomalaisen toimijan kanssa tarjoaa meille jatkuvan dialogin sekä ymmärryksen paikallisista tarpeista. Olemme molemmat sitoutuneet kehittämään järjestelmän ominaisuuksia yhdessä palvelemaan entistä paremmin pelaajien kokonaisvaltaisen golfkokemuksen kehittämisessä. Suora keskusteluyhteys kotimaisen toimijan kanssa helpottaa päivittäistä yhteistyötä, ja suuren luokan golfkeskuksena Pickala Golf tarjoaa myös NexGolfille laajan skaalan erilaisia pelaajia ja käyttäjäkokemuksia, joiden varaan tulevaisuutta on hyvä rakentaa,” päättää Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen

 

Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
040 770 8993

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf