Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf Ry:n sääntö-, tasoitus- ja kilpailutoimikunta järjesti seuratuomarikurssin la 26.3.

30.03.2022 | Ajankohtaista

Pickala Golf Ry:n sääntö-, tasoitus- ja kilpailutoimikunta järjesti seuratuomarikurssin lauantaina 26.3. Tapiolassa, jossa oli 53 osallistujaa kahdeksasta eri seurasta. Päivän mittainen peruskurssi
säännöistä kiinnostuneille antoi valmiudet toimia seuran omissa kilpailuissa tuomarina tai kilpailujen toimikuntatehtävissä. Sääntöjä käytiin läpi videoesimerkein sekä vuorovaikutteisesti, jolloin sääntökirja tuli tutuksi. Keskustelu tilaisuudessa oli todella aktiivista, kysymykset olivat hyviä ja tunnelma oli energinen. Sääntöjen tunteminen kannattaa aina nähdä positiivisena mahdollisuutena oman pelinsä kehittämisessä. Kouluttajana toimi Golfliiton tuomarikouluttaja Timo Huvinen, joka on suorittanut R&A:n kansainvälisen golftuomarikurssin St. Andrewsissa Skotlannissa 2013. Hän toimii myös tuomarina ja kilpailunjohtajana Golfliiton järjestämissä ammattilais- ja amatöörikilpailuissa.

Koulutuksen päätteeksi pidettyyn seuratuomarikokeeseen osallistui 39 henkilöä ja kokeen hyväksymisraja oli 54 pistettä. Seuratuomarikokeen läpäisi 16 Pickalan jäsentä. Kutsumme heidät Pickalassa järjestettävään tilaisuuteen kenttien avauduttua, jossa keskitytään varsinaiseen tuomaritoimintaan ja mahdollisiin kilpailutuomarointeihin 35 vuotisjuhlakauden tapahtumissa.

Kiitoksia kaikille osallistujille ja onnittelut uusille tuomarikortin saanneille!

Nähdään kohta kentällä!

Ossi Pylväläinen           Harri Honkatukia

Kapteeni                          Kv. Liittotuomari

Pickala Golf Ry:n sääntö-, tasoitus- ja kilpailutoimikunta

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf