Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf tarjoaa vieraspelaajille ensimmäisenä uuden joustavan hinnoittelun

30.05.2014 | Ajankohtaista

Pickala Golf tuo ensimmäisenä kenttänä Suomessa vieraspelaajille kysynnän mukaan joustavan hinnoittelun. Tavoitteena on, että Pickala Golfin omien pelaajien etukäteen varaamien aikojen jälkeen jäljelle jääneet tiiajat olisivat mahdollisimman täysipainoisesti vieraspelaajien käytössä.

Tavoitteemme on palvella Pickalaan tulevia vieraspelaajia mahdollisimman hyvin ja saada myös uusia pelaajia tutustumaan monipuoliseen kenttätarjontaamme. Uuden hinnoittelujärjestelmän lisäksi vieraspelaajilla on mahdollisuus tehdä varaukset jo 4 päivää etukäteen entisen 2 päivän sijaan.

Uudella järjestelmällä vastaamme myös kenttien väliseen kilpailuun vieraspelaajista. Uusi hinnoittelujärjestelmä ei vaikuta millään lailla osakkaiden, pelioikeuden haltijoiden tai jäsenien varausoikeuksiin tai heidän vieraidensa green fee -hintoihin.

Viime kesänä Pickala toteutti differoitua hinnoittelua, joka perustui vuosien kokemukseen pelaajien käyttäytymisestä eri viikonpäivinä ja sesonkeina. Kokemukset olivat erittäin hyviä ja green fee -tulot kehittyivät myönteisesti, saimme vieraspelaajilta paljon positiivista palautetta hinnoittelustamme. Uudella järjestelmällä haluamme osaltaan varmistaa myönteistä kehitystä edelleen.

Nyt käyttöön otettavassa järjestelmässä hinta joustaa kysynnän mukaan.

GolfBoxin kautta pelaaja näkee Pickalan kaikkien kolmen kentän jokaisen yksittäisen lähtöajan hinnan. Hinnat vaihtelevat eri vuorokauden aikana sekä eri viikonpäivinä. Myös kauden aikaiset sesongit on huomioitu.

Käyttö on helppoa sillä vieraspelaajan tarvitsee vain mennä omilla tunnuksillaan GolfBoxiin golfpiste.com/golfbox. Tunnuksien luominen on helppoa ja yksinkertaista. Tarvittessa caddiemasterimme auttavat tunnuksien luomisessa. Hinnoittelujärjestelmä toimii luonnolisesti myös puhelinvarausten yhteydessä, mutta suosittelemme nettivarausten tekemistä.

Vieraspelaaja valitsee Pickalan kentän, katsoo itselleen sopivan lähtöajan ja varaa haluamansa lähtöajan. Hinta lukittuu varauksen yhteydessä ja vaikka tämän jälkeen lähtöajan muut hinnat nousisivat, on lukittu hinta voimassa.

Tervetuloa Pickalaan!!!

Kts PDF

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf