Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf Week huipentuu sunnuntaina 25.7. Pickalan Maalaismarkkinoihin!

21.07.2021 | Ajankohtaista

Pickala Golfin viihtyisä kartanomiljöö muuntautuu sunnuntaina 25.7. Maalaismarkkinoiden estradiksi.

Paikalle saapuu yrittäjiä Uudenmaan alueelta (ja kauempaakin) esittelemään ja myymään tuotteitaan. Tapahtumaa riittää myös perheen pienimmille: alueelta löytyy kaksi pomppulinnaa, poniratsastusta sekä Minni & Roope Golf Schoolin Perhegolf.

Markkinoiden laajasta herkkuvalikoimasta löytyy makuja moneen lähtöön. Kattauksesta vastaavat Hatsapuri, Four Seasons Fish, Ruukkikylän Herkut, Deli Taste, Bakgården Leipomo, Sjundbyn Jäätelö, Mangsgård, Kirkkonummen Mehiläistuote, Candy Team sekä Gimber. Perheen karvakuonojakaan ei ole unohdettu, sillä koirien hiilitassunjäljettömät ruuat ja herkut tuo markkinoille Alvar Pet.

Herkkujen lisäksi markkinoilta löytyy erilaisia lifestyle-tuotteita ja vaatteita. Mukana Nordic Fashion, Toysox, Piijon, Saunatuote ja Hot Metal Knives. Esittäytymässä ovat myös Naisten Pankki sekä Degerbyssä sijaitseva Igor Museo. Gripster vaihtaa markkinapäivän ajan golffareiden mailoihin grippejä.

Markkinoille kannattaa suunnata koko perheen voimin, mutta varoituksen sana – perheen pienimpiä voi puraista golfkärpänen. Minni & Roope Golf School tutustuttaa halukkaita golfiin hauskalla perhegolfradalla, joka sisältää ajamista John Deere lasten ajoradalla, Darts-golfia sekä puttiradan. Poniratsastusta pääsee kokeilemaan Terhi Häyryn opastuksella.

Alueella toimii myös ravintola Spoon, josta löytyy purtavaa isompaankin nälkään lounaspöydästä tai menusta. Tenniksen ja upouusien padel-kenttien varauksista vastaa alueella toimiva Pickala Tennis & Padel Club.

Seuraa Pickala Golfia sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa @pickalagolf, niin pysyt ajan tasalla markkinoista ja Pickala Golf Weekin muista tapahtumista.

Päivän aikataulu:

10:00 Markkinat avautuvat yleisölle

10:00 – Poniratsastus & pomppulinnat

11:00 –15:00 Minni & Roope Golf Schoolin Perhegolf

16:00 Markkinat päättyvät

Saapuminen Pickalaan:

Osoite: Golfkuja 5, 02580 Siuntio

Helsingistä Hangontietä (nro 51) noin 39 km, Pickalan ABC huoltoaseman jälkeen viitta vasemmalle / etelään: Pickala Golf.

Inkoon suunnasta Hangontietä (nro 51) ennen Pickalan ABC huoltoasemaa viitta oikealle / etelään: Pickala Golf

Markkinavieraiden ja golfpelaajien parkkipaikat on erikseen merkitty. Tapahtuma-alueella on virallinen valvonta ja liikenteen ohjaus.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja tukemaan lähialueen yrittäjiä!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf