Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf yhteistyöhön Forever-liikuntakeskusten kanssa

23.01.2020 | Ajankohtaista

Pickala Golf ja Forever ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on parantaa Pickala-heimon hyvinvointia ympärivuotisesti sekä edistää golfin liikunnallisten terveysvaikutusten viestintää. Vastaavasti varsinkin B2B-asiakkailla pyritään samaan yhteistä hyötyä lisämyynnin kautta.

Kestoltaan 2+1-vuotinen sopimus sisältää kaupallista yhteistyötä, oikeuksia, näkyvyyksiä, hyödyntämistä sekä suhdetoimintaa. Pickalalaisten arkeen se tarjoaa mahdollisuuden liikkua ympärivuotisesti niin golfharrastusta tukien kuin muutakin hyvinvointia ajatellen – Pickala tarjoaa jatkossa pelaajilleen kuntosalijäsenyyden Foreverilla vähintään puoleen hintaan sekä kanta-asiakkuuden vuodeksi maksutta.

– Kehitämme Pickalaa kohti Suomen vetovoimaisinta golfin sekä hyvän olon vapaa-ajankeskusta. Aktiiviset pelaajat ovat yksi tärkeimmistä voimavaroista heimossamme ja haluamme pitää heidän hyvinvoinnistaan huolta. Golf on ainakin toistaiseksi vahvasti kausilaji, joten tällä yhteistyöllä tuomme vaihtoehdon ympärivuotiseen hyvinvointiin lajiharjoittelun ohella, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

– Foreverin monipuolinen palvelutarjonta ja laadukkaat kuntosalimme ovat aina vetäneet golfin pelaajia tukemaan lajiharjoitteluaan. Pickala on meille erinomainen yhteistyökumppani, on ilo nähdä klubeillamme lisää golfareita panostamassa hyvinvointiinsa, toteaa puolestaan Forever-kuntoklubien toimitusjohtaja Mikko Mustala.

Pickalan pelaajien ohjaus Foreverin toimipisteisiin tuo luonnollisesti lisämyyntiä Foreverille ja yhteistyötä on tarkoitus laajentaa myös B2B-asiakkaisiin molempiin suuntiin:

– Tutkimukset golfin terveysvaikutuksista ovat aukottomat. Yhteistyön puitteissa pyrimme parantamaan myös golfin terveysvaikutuksista viestimistä, mikä edesauttaa esimerkiksi yritysten intoa liikuttaa henkilöstöään ja edistää työhyvinvointia, Pelkonen jatkaa.

Pickala Golf on kuluneella kaudella tehnyt useita merkittäviä yhteistyösopimuksia mm. Honkarakenteen sekä Yamahan kanssa. Kaikkien kumppanien kanssa haetaan yhteistä arvopohjaa, jonka päälle rakentaa lisäarvoa molemmille osapuolille. Erityisesti asiakaskokemuksen parantaminen ja oman heimon hyvinvointi on noussut yhä tärkeämmäksi kumppaneiden valinnassa.

Yhteistyösopimuksen edut Pickalan Red Card ja Silver Card -kortin haltijoille vuonna 2020:

  1. Täyden palvelun keskus: 39 € / 4 vkoa (norm. 78-88 €). Hinta sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan sekä uinnin normaalien jäsenehtojen puitteissa.
  2. LITE-kuntosali: 9,90 € / 4 vkoa (norm. 22,90-24,90 €)
  3. Yhteistyöhintaan sisältyy Foreverin jäsenyys veloituksetta (norm. 40 € / vuosi)
  4. Kuntosalisopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi päättää milloin haluaa yhden kuukauden irtisanomisajalla
  5. Yhteistyöedut ovat voimassa kaikissa Pihlajalinnan liikuntakeskuksissa. Katso toimipisteet foreverclub.fi
  6. Kuntosalisopimuksen voi ostaa Foreverin toimipisteistä 1.2.2020 alkaen.
  7. Ostaminen tapahtuu näyttämällä Pickalan Red Card tai Silver Card -korttia sekä todistamalla oma henkilöllisyys
  8. Red Card tai Silver Card toimitetaan pelaajalle kauden 2020 maksujen ollessa kunnossa

Pickala Golf on suuren luokan golf- ja tapahtumakeskus, jonka kolme eriluonteista 18 reiän kenttää – ainoana Suomessa – täydentävät luontevasti toisiaan. Pickalan visio on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfkeskus, joka tuottaa pelaajille rennon, hauskan ja energisoivan golfkokemuksen.

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita aikuisille tarjoava kuntoklubiketju. Foreverilla liikkuu säännöllisesti yli 20 000 asiakasta kahdessatoista eri toimipisteessä. Forever-liikuntakeskukset kuuluvat kotimaiseen Pihlajalinna-ketjuun.

 Lisätietoja:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
+358 40 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Minna Pulkkinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Forever
+358 43 8244 254
minna.pulkkinen(a)foreverclub.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf