Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golfiin jäseneksi – Uusille jäsenille ainutkertaiset liittymisedut

30.01.2014 | Ajankohtaista

Kausi 2013 oli kaikin mittarein erinomainen ja Pickala osoitti vetovoimaisuutensa. Jäsenmäärä on lisääntynyt tasaisesti, talous on hyvin hoidettu ja kilpailullisesti seura pärjäsi loistavasti. Uusi moottoritie paransi Pickalan saavutettavuutta merkittävästi.

Pelikausi lähestyy ja tarjoamme Sinulle ja perheenjäsenillesi loistavat liittymisedut mikäli liityt seuran jäseneksi 30.4.2014 mennessä.

Puitteet kunnossa
Pickala Golf on pohjoismaisittain ainutlaatuinen kolmen kentän kokonaisuus. Voimme tarjota pelaajillemme poikkeuksellisen hyvin peliaikoja. Se on pelaajiemme arvostama asia. Kolme kenttää, ravintolapalvelut sekä alueella olevat rakennukset ovat esimerkillisessä kunnossa.

Perheet arvossa
Uusien sääntöjemme mukaan vuosijäsenien perheenjäsenet pääsevät halutessaan mukaan Pickala Golf Club ry:n jäseneksi ja nauttimaan jäsenyyden eduista. Vuosijäsenen perheenjäsenen ei välttämättä tarvitse ottaa pelioikeutta, vaan hän voi pelata edullisemmalla green feellä ja tuoda myös vieraita pelaamaan alennetuin green fee hinnoin sekä paremmin varausehdoin.

Aktiivista toimintaa kaiken ikäisille
Pickala Golf Club järjestää aktiivista toimintaa kaikille ikäryhmille. Meillä harjoitellaan, kilpaillaan, harrastetaan ja pidetään hauskaa. Olemme varmasti yksi aktiivisimmista golfseuroista Suomessa.

Hyvä valmennus ja esimerkilliset harjoituspuitteet Pickalassa antavat poikkeukselliset mahdollisuudet kehittyä lajin parissa. Kilpailutoiminta on aktiivista ja edustuspelaajamme ovatkin menestyneet erinomaisesti kaikissa ikäluokissa. Viime kesänä saavutimme 15 SM -mitalia, EM -hopeaa ja yhden FT -osakilpailuvoiton.

Liity nyt jäseneksi – saat poikkeukselliset edut
Toivotamme Sinut ilomielin klubimme jäseneksi. Tarjoamme nyt Sinulle ja perheellesi ainutkertaiset liittymisedut. Liittyessäsi jäseneksi 30.4.2014 mennessä, saat seuraavat edut:

· Liittymismaksu puoleen hintaan (arvo 25/ 35 €)

· Ilmainen harjoituskerta Golf Balancen sisäharjoitustilassa (arvo 20 €)

· Kaksi green fee lippua Pickalaan (arvo jopa 130 €)

· Pickalan klubiravintolassa kaksi á la carte annosta yhden hinnalla (arvo n. 20 €)

· Golfpiste.com Jäsenkortti (arvo 59 €, kaikille 18- vuotta täyttäneille)

· Viaplay katselukortti 1 kk

Jäsenmaksut kaudella 2014: Vuosijäsen 130 €, varsinainen-ja perhejäsen 80 €, juniorijäsen 80 €. Liittymismaksu kampanjan ajan: Varsinainen- ja perhejäsen 25 €, vuosijäsen 35 €.

HUOM! Edut koskevat ainoastaan uusia jäseniä. Entisten PGC:n jäsenien aktivoidessa jäsenyyden uudestaan, ei liittymismaksua peritä.

Jäseneksi voi liittyä helposti Pickala Golf Clubin kotisivuilla osoitteessa https://pickalagolf.fi/ tai soittamalla toimistoomme numeroon 09 2219 080.

Huomioithan, että jäsenyys Pickalassa liittyy aina pelioikeuteen tai pelioikeuden haltijan perheenjäsenyyteen.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimalla jäseneksi Pickalaan!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf