Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pickala Golfin COVID-19 toimintaohjeet

14.10.2020 | Ajankohtaista

NÄIN TOIMIMME VASTUULLISESTI:

Hyvä käsihygienia: Pesethän kädet saippualla saapuessasi Pickala Golfiin ja mahdollisimman usein vierailun aikana. Mikäli käsienpesu ei ole mahdollista, käytäthän käsidesiä. Käsidesiä on tarjolla niin caddiemasterin toimistossa, taukokioskeilla kuin klubiravintolassakin.

 

Etäisyys muihin: Pidäthän riittävän etäisyyden muihin pelaajiin ja golfkentän työntekijöihin niin kentällä kuin klubialueella. Vältäthän tarpeetonta asiointia caddiemasterin toimistossa.

 

Yski hihaan / aivasta nenäliinaan

 

Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysythän kotona

 

KIERROKSELLE ILMOITTAUMINEN / MAKSAMINEN ETÄNÄ:

Suosittelemme ilmoittautumista ensisijaisesti etänä, välttääksemme turhaa asiointia caddiemasterin toimistolla ja tartuntojen leviämisen näinä poikkeuksellisina aikoina.

>> Pelioikeuden haltijat voivat kuitata itsensä pelikierrokselle ensisijaisesti NexGolf-mobiilisovelluksen kautta

>> Green fee pelaajat voivat maksaa ensisijaisesti MobilePaylla ennen kierrokselle lähtöä. MobilePay numeromme on 75972. Hinnaston löydät nettisivuiltamme ja 1.tiiltä.

>> Onko sinulla GoGolfin kautta ostettu green fee? Lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä GoGolfin sinulle toimittama green fee -koodi sekä käyttäjätunnuksesi. Samoilla ohjeilla voit toimia, mikäli käytät sähköistä sarjakorttia, käytät vaihtokenttäetua tai maksat kierroksesi jollain seuraavista Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum mobiilimaksu.

Katso lisää ohjeita TÄÄLTÄ

Tärkeät kenttätiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme Pickala Tänään -osiosta sekä viikko-ohjelmastamme.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf