Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pickala Golfin COVID-19 toimintaohjeet

06.04.2021 | Ajankohtaista

Päivitetty 6.4.2021

Meille Pickala Golfissa niin pelaajien kuin henkilökunnan hyvinvoinnin turvaaminen on ensisijaisen tärkeää. Haluamme toimia vastuullisesti koronaviruspandemian aiheuttamissa haastavissa poikkeusoloissa. Seuraamme viranomaisten, terveydenhuollon, Suomen Golfliiton sekä Suomen Olympiakomitean viestintää ja ohjeistuksia.  Näiden pohjalta muokkaamme ja tarkennamme ohjeistuksiamme nopeallakin aikataululla. Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan viranomaisten kulloinkin voimassa olevia suosituksia ja määräyksiä.


NÄIN TOIMIMME VASTUULLISESTI:

Hyvä käsihygienia: Muistathan hyvän käsihygienian. Mikäli käsienpesu ei ole mahdollista, käytäthän käsidesiä. Klubiravintolan ja caddiemasterin toimiston sisäänkäynnissä tarjolla käsidesiä (ja wc-/pukuhuonetiloissa käsienpesumahdollisuus).


Vähintään 2 metrin turvaetäisyys muihin ja kokoontumisten välttäminen: Pidäthän vähintään 2 metrin etäisyyden muihin pelaajiin ja golfkentän työntekijöihin niin kentällä, harjoitusalueilla kuin klubialueella. Kentällä tulee kiinnittää erityistä huomioita etäisyyksiin tiipaikalla ja viheriöillä. Kaikenlaista ylimääräistä oleskelua ja kokoontumista tulee välttää koko Pickala Golfin alueella (myös parkkipaikoilla)


Käytäthän kasvomaskia aina asioidessasi sisätiloissa. Mikäli unohdit oman maskisi kotiin, voit ottaa kertakäyttömaskin heti klubiravintolan tai caddiemasterin toimiston sisääntulosta. Suosithan ensisijaisesti asioimista etänä (mm. varaaminen, ilmoittautuminen ja maksaminen onnistuu helposti etänä)


Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysythän kotona.


Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf