Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Pickala Golfin COVID-19 toimintaohjeet

28.11.2020 | Ajankohtaista

Päivitetty 28.11.2020

NÄIN TOIMIMME VASTUULLISESTI:

Hyvä käsihygienia: Muistathan hyvän käsihygienian. Mikäli käsienpesu ei ole mahdollista, käytäthän käsidesiä. Suosittelemme kantamaan mukana omaa käsihuuhdetta, sisätilojen ollessa suljettuna toistaiseksi. Kädet voi pestä pukuhuoneiden aulan WC-tiloissa.

 

Etäisyys muihin: Pidäthän riittävän etäisyyden muihin pelaajiin ja golfkentän työntekijöihin niin kentällä kuin klubialueella. Mikäli suunnittelet pelaamaan tuloa, huomioithan että kaikki sisätilat ovat suljettuina (myös pukuhuoneet sekä punttisali). Vessat ovat käytössä ainoastaan pukuhuoneiden aulassa. Aulassa oleskelua tulee välttää. Pelaaminen on siis mahdollista säävarauksella niin, että autolta siirrytään suoraan tiipaikalle (ilmoittautuminen/maksaminen etänä) ja kentältä suoraan autolle.

 

Yski hihaan / aivasta nenäliinaan

 

Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysythän kotona

 

KIERROKSELLE ILMOITTAUMINEN / MAKSAMINEN ETÄNÄ:

Vallitsevan COVID-19 tilanteen ja AVI:n suositusten mukaisesti caddiemasterin toimisto palvelee toistaiseksi etänä. Tavoitat caddiemasterin puhelimitse (0600 550 984 / 0,89 €/min + ppm) tai sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi. Mikäli sinun tarvitsee asioida toimistossa, sovithan ajan etukäteen (soittamalla tai sähköpostitse). Toimistolla asioivilla vahva maskisuositus.

>> Pelioikeuden haltijat voivat kuitata itsensä pelikierrokselle ensisijaisesti NexGolf-mobiilisovelluksen kautta. Mikäli ilmoittautuminen sovelluksella ei ole mahdollistavoit kentälle saapuessasi laittaa WhatsApp-viestin Club Hostin numeroon (040 591 9578), soittaa (0600 550 984, hinta 0,89 €/ min+ppm) tai lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen caddie.master@pickalagolf.fi

>> Green fee pelaajat voivat maksaa ensisijaisesti MobilePaylla ennen kierrokselle lähtöä. MobilePay numeromme on 75972. Hinnaston löydät nettisivuiltamme ja 1.tiiltä.

>> Onko sinulla GoGolfin kautta ostettu green fee? Lähetä sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi tai WhatsAppilla (040 591 9578) seuraavat tiedot: Nimesi, lähtöaika ja kenttä sekä GoGolfin sinulle toimittama green fee -koodi sekä käyttäjätunnuksesi. Samoilla ohjeilla voit toimia, mikäli käytät sähköistä sarjakorttia, käytät vaihtokenttäetua tai maksat kierroksesi jollain seuraavista Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum mobiilimaksu.

Katso lisää ohjeita TÄÄLTÄ

Tärkeät kenttätiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme Pickala Tänään -osiosta sekä viikko-ohjelmastamme.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf