Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golfin jäsenkysely – Asiakastyytyväisyys laatuun

30.11.2010 | Ajankohtaista

Arvoisa klubijäsen,

Tämä tutkimus tehdään Haaga-Helian ylemmän AMK- tutkinnon opinnäytetyönä Pickala Golfin ja Suomen Golfliitto ry:n toimeksiannosta. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mitä laadulla tarkoitetaan golfyhteisössä ja kartoittaa Pickala Golfin jäsenien tyytyväisyys laatuun.

Linkki kyselyyn on lähetetty sähköpostitse kaikille niille jäsenille jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa rekisteriimme. Mikäli et ole saanut kyselyä, voit tilata sen toimistolta lähettämällä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen toimisto(a)pickalagolf.fi tai puhelimitse 09 2219 080. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, lähetämme pyynnöstä paperiversion kyselystä, jonka voi palauttaa Pickala Golfin toimistoon.

Antamanne vastaukset käsitellään nimettöminä ja ehdottoman luottamuksellisesti. Tulokset esitetään kokonaistuloksina, joten kenenkään yksittäisen vastaajan tiedot eivät tule esiin raportissa. Tutkimustuloksia esitellään keväällä 2011 jäsenlehdessä ja kevätkokouksessa, sekä myös Pickala Golfin ja Suomen Golfliiton www-sivuilla.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl mittakiikareita (arvo 289 €).

Kiitos jo etukäteen avustanne tutkimuksen läpiviennissä ja laadun kehittämisessä!

Ystävällisin terveisin,

Jari Hakkarainen Pickala Golf

Mikko Savolainen & Tiina Koskipahta Haaga-Helian opiskelijat

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf