Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golfin toimitusjohtaja vaihtuu

12.05.2017 | Ajankohtaista

Pickala Golf Oy:n toimitusjohtaja Jari Hakkarainen jättää yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. Yhtiön hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Pickala Golf ry:n toiminnanjohtaja Sanna Haaviston ja käynnistänyt samalla hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

Pickala Golf on Jari Hakkaraisen aikana kehittynyt tunnustetuksi ja palkituksikin golfyhteisöksi. ”Kiitän Hakkia lämpimästi koko hallituksen puolesta hänen tinkimättömästä panoksestaan Pickala Golfin hyväksi ja toivotan onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.”, Pickala Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Nygård kertoo.

Pickala Golf on kehittynyt kiitettävästi kohti tavoitettaan Suomen vetovoimaisemmaksi ja parhaiten palvelevaksi golfyhteisöksi. ”Uuden toimitusjohtajan valinnan myötä otamme seuraavan askeleen palvelukonseptin kehittämisessä muuttuvassa ja yhä haastavammassa toimintaympäristössä.”  Nygård kiteyttää.

PICKALA GOLF OY
Hallitus

Lisätietoja antaa: Peter Nygård, hallituksen puheenjohtaja, puh 050 5431753


Pickala Golf
on pohjoismaiden suurin golfkeskus. Kolme luonteeltaan täysin erilaista 18 reiän kenttää tekee Pickalasta upean kokonaisuuden, oikean golfarin unelman. Pickalan kentät ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa: väylät kulkevat peltomaisemissa, merenrannassa ja kumpuilevassa metsässä. Kolme 18 reiän kenttää tarjoaa edellytykset niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihin.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf