Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala, St.Laurence, Talma ja Vierumäki tiivistävät yhteistyötään

14.02.2020 | Ajankohtaista

Osakas on voittaja neljän vahvan kenttäkokonaisuuden pelaajien keskinäistä vierailua koskevassa yhteistyömallissa.

162 reikää, yhdeksän 18 reiän kokonaisuutta. Pickala Golf, St. Laurence Golf, Golf Talma ja Vierumäki Golf yhdistävät voimansa ja iskevät pöytään lyömättömän osakasedun.

Red Cardilainen pääsee vuosina 2020–2022 vierailemaan kahdesti kaudessa veloituksetta muilla yhteistyökentillä. Silver Cardilainen maksaa kierroksestaan 30 euroa. Kaiken lisäksi Red Cardilaisen pelikaveri pääsee mukaan kierrokselle hinnalla, joka on sama kuin isäntäkentän omien osakkaiden vierailla.

Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkosen mukaan kumppanikentät eivät löytyneet sattumalta.

”Halusimme tiivistää yhteistyötä sellaisten kenttäyhtiöiden kesken, jotka kaikki tunnetaan aktiivisista pelaajistaan ja joilla kaikilla puitteet ja talous ovat kunnossa.”

Yhteistyöstä on sovittu kolmen vuoden aikajänteellä.

”Jatkuvuus ja pitkäjänteisyys olivat meille tärkeitä näkökohtia sopimusta rakennettaessa. Haluamme välittää osakkaille vahvan viestin siitä, että etu on jatkossakin käytettävissä. Samalla nyt aloitettu yhteistyö on viesti siitä, että osakkeen omistaminen on etenkin paljon pelaavalle järkevä valinta myös golfalan rakennemuutoksen keskellä.”

Pickala Golf on Suomen suurin golfkeskus. Kolme muuta yhteistyökenttää ovat kukin isännöineet lukuisia arvokilpailuja aina Challenge Touria myöten. Jos tarttuu osakkaana tilaisuuteen ja käyttää hyväksi kaikki kuusi vierailumahdollisuutta, edun arvo on jopa 300–400 euroa kaudessa.

Jan Ruoho Vierumäeltä on hyvillään uuden yhteistyömallin avaamista mahdollisuuksista.

”Tämä on meiltä selkeä kädenojennus etenkin pääkaupunkiseudulla asuville osakkaillemme. Nyt he voivat veloituksetta pelata usean kierroksen kaudessa laadukkailla kentillä lähempänä kotia. Vastavuoroisesti voimme Vierumäellä tarjota omille pelaajille ja vierailijoille palvelukokonaisuuden, jollaista ei muualta löydy.”

Lisätietoa:

Janne Pelkonen
040 770 8993
janne.pelkonen@pickalagolf.fi

Tutustu Red Cardiin

Tutustu Silver Cardiin

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf