Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala vahvistaa kentänhoidon osaamista

03.12.2021 | Ajankohtaista

Pickala Golfin tavoite on olla Suomen vetovoimaisin ja palvelevin golfkeskus. Tavoitteen saavuttamiseksi Pickala on vahvistanut kenttätoimikuntaansa kahdella huippuasiantuntijalla.

Pickalan kenttätoimikunnassa aloittaa yli 20 vuoden kokemuksen kenttien suunnittelusta, kehittämisestä ja rakentamisesta omaava golfkenttäarkkitehti Lassi-Pekka Tilander. Hänen rinnalleen kenttätoimikuntaan on saatu kentänhoidon asiantuntijaksi Kai Jylhä, jolla on 15 vuoden kokemus kenttämestareiden ja kentänhoitajien kouluttamisesta.

-Pickalan houkuttelevuuden keskiössä ovat kentät. Olen erittäin tyytyväinen pystyessämme vahvistamaan osaamista tärkeimmällä osa-alueellamme ulkopuolisten ammattilaisten osalta. Lassi-Pekka ja Kai tuovat meille tietotaitoa ja laaja-alaista näkemystä kentänhoidon sekä modernisoinnin osalta, Janne Pelkonen jatkaa.

-Haluan tässä kohtaa samalla kiittää Harri Syrjästä ja Sari Lönniä heidän merkittävästä panoksestaan Pickalan kenttien kehittämisessä. Ilman heidän vapaaehtoisvoimin tekemäänsä työtä Pickalan nykyisen kaltainen kehitys kenttien osalta ei olisi mahdollista, Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen painottaa.

Kenttätoimikunnan vahvistamisella Pickala haluaa varmistaa, että kenttien kehitystyössä huomioidaan entistä paremmin paitsi eri pelaajaryhmien tarpeet, myös huolehditaan peliturvallisuudesta ja pelattavuudesta. Tarkeässä roolissa kehitystyössä on Pickalan vastuullisuusohjelma. 

Kenttätoimikunta huolehtii myös, että kenttä toimii Course Rating- ja Slope-määräysten mukaisesti ja että mitat ja merkinnät ovat tarkoituksenmukaisia. Jäsenistön ja osakkaiden palautteet kentänhoitoon ja kunnossapitoon käsitellään säännöllisesti.

-Haluamme luoda kenttämestarillemme Markus Suojoelle ja kehityspäällikkö Pekka Karttuselle parhaat edellytykset tarjota pelaajillemme mahdollisimman laadukas pelikokemus tulevaisuudessa, Janne Pelkonen summaa lopuksi.

Pickala Golfin kenttätoimikunta
Jukka Utriainen, hallituksen puheenjohtaja
Janne Pelkonen, toimitusjohtaja
Markus Suojoki, kenttämestari
Pekka Karttunen, kehitysryhmän päällikkö
Sirpa Ylitalo, naisten kapteeni
Ossi Pylväläinen, miesten kapteeni
M&R Golf School, pro
Lassi-Pekka Tilander, golfarkkitehti 
Kai Jylhä, lehtori, kentänhoito ja koulutus

Lisätiedot:

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf