Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalaan kaksi maailmanluokan padel-kenttää

23.06.2021 | Ajankohtaista

TIEDOTE

Pickalaan kaksi maailmanluokan padel-kenttää

Pickala Golf ja Tennis jatkavat alueensa kehittämistä Suomen vetovoimaisimmaksi yhteisöksi. Juhannukseksi alueelle valmistui kaksi huipputasoista padel-kenttää. Uudet Panorama-kentät ovat PadelGalis-kenttiä. Espanjalainen PadelGalis on World Padel Tour -kisojen virallinen kenttätoimittaja.

Kentät sijaitsevat alueen tenniskenttien yhteydessä ja niiltä on mahdollisuus varata irtovuoroja ja vakiovuoroja keskiviikosta 23.6. alkaen. Mailojen vuokraus ja pallojen ostaminen tulevat myös mahdolliseksi heinäkuun aikana. Luvassa on myös aktiivista toimintaa kisojen ja tapahtumien merkeissä, lajitutustumisia, padel-kursseja vasta-alkajille sekä edistyneemmille pelaajille.

Padel-kentät ovat mainio lisä palvelutarjontaamme. Golfkentät ja golf itsessään ovat edelleen prioriteettina numero yksi toiminnassamme, mutta haluamme kehittää aktiivisesti myös golfin ulkopuolisia toimintoja ja lisätä alueemme vetovoimaa. Padel toimii mainiosti golfin sekä tenniksen rinnalla ja tuo tullessaan lisäarvoa yhteisöömme, edistäen hyvän olon ja mielen vapaa-aikaa. Tulemme tarjoamaan Red Card-etuja Pickalan osakkaille Padel-kentillä pelaamiseen, kertoo toimitusjohtaja Janne Pelkonen Pickala Golfista.

Pickalan padel-kenttien operoinnista vastaa oma yhtiö, Pickala Padel Oy, jossa on Pickala Golfin lisäksi neljä muuta osakasta tasaosuuksin. Kenttien rakentamisesta vastaa PadelGalis, joka on maailman suurin kenttävalmistaja. Vuonna 2020 PadelGalis valittiin viralliseksi kenttätoimittajaksi World Padel Tourille vuoteen 2023 asti. Pickalaan tulevat kentät ovat Panorama-kenttiä, joiden alusta tekee pelaamiskokemuksesta erityisen nautinnollisen.

Padel-harrastus yleistyy vauhdilla ja haluamme vastata lisääntyvään kysyntään ja tehdä pelaamisen mahdolliseksi tenniksen ohella myös Pickalassa. Padel on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu kaikille kiinnostuneille. Koska padelia pelataan lähes aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli, sanoo toimitusjohtaja Jari Waaralinna Pickala Padel Oy:stä.

Lisätiedot:

Jari Waaralinna
Toimitusjohtaja
Pickala Padel Oy
Piispantilankuja 4, 02240 Espoo
0400 404 500
jari.waaralinna@icefox.fi

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf