Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan Club hostit – sinua varten

03.07.2020 | Ajankohtaista

Club hostit aloittivat ensimmäisen kautensa Pickalassa hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Aloittaessamme tehtävässä, elimme keskellä koko maailmaa koskettavaa pandemiaa ja tummia pilviä kerääntyi golfinkin ylle. Onneksi saimme kuitenkin maaliskuusta asti pelata poikkeussäännöin ja hymy sekä iloinen mieli näkyi kentällä. Oli myös mahtava huomata, että golf säilyi henkireikänä niin monelle ja kaikki kentät olivat pääsääntöisesti täynnä joka päivä.

Viruksen hieman hellittäessä myös kaikki Club hostit ovat päässeet töihin ja saaneet kentällä valtavasti huomiota sekä kysymyksiä toiminnastamme. Yksi eniten kysytyistä kysymyksistä, joita olen kuullut kentällä, kuuluu seuraavasti:

Mitä Club host tekee Pickala Golfissa?

Club hostit tekevät asiakaspalvelutyötä kentällä. Me kaikki hostit olemme kentällä teitä varten ja pyrimme auttamaan kentällä monissa kierroksilla esiin tulevissa kysymyksissä ja huolissa. Normaali valvonta sekä pelinopeuksien seuranta ovat tärkeä osa tehtäviämme, mutta kuitenkin vain yksi pieni osa kokonaisuutta.

Club hostit hoitavat kentällä pienimuotoisia huoltotoimenpiteitä kuten vesiesteiden ja muiden paalujen suoristamisia, pitävät yllä kentän sekä rangen ja WC tilojen yleistä siisteyttä, toimivat startterina, noutavat golfautoja asiakkaille yhdessä caddiemasterin kanssa, sekä pitävät huolta siitä, että kaikki ilmoittautumiset tulevat kuitattua. Club hosteille on tärkeää, että pelaajat viihtyvät kentällä Sincerely Yours -hengessä.

Keitä Club hostit ovat?

Club hostit ovat intohimoisia golfin pelaajia ja toimineet golfin parissa erilaisissa tehtävissä kymmenien vuosien ajan. Kaikki Club hostit ovat tehneet työuransa eri aloilla asiakaspalvelutehtävissä.

Mistä Club hostin tavoittaa?

Club hostin tapaa kentällä pääsääntöisesti työvuoroista riippuen klo 9-20 välisenä aikana. Mikäli pelaaja kokee, että tarvitsee Club hostia, meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 040 591 9578. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli tarvitset apua.

Helteiden aikana Club hostin autosta löytyy myös vesikanisteri, josta pelaajat voivat täyttää oman leilinsä. Muutenkin kierroksen aikana juominen on syytä muistaa, ja yritämme tästä pelaajia myös muistutella. Vesipisteitä on ravintolan lisäksi taukokioskeilla sekä muutamien WC rakennusten yhteydessä.

Lopuksi haluan toivottaa kaikkien Club hostien puolesta hauskoja kierroksia sekä tarkkoja lyöntejä Pickala golfissa.

Nähdään kentällä,
Kim Juntunen

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf