Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan Golfin uudeksi palvelupäälliköksi on valittu Kirsi Helin

08.02.2019 | Ajankohtaista

Kirsi Helin aloittaa Pickala Golfin palvelupäällikkönä ma 25.2.2019. Toisena palvelupäällikkönä jatkaa Sanna Haavisto. Sanna on vastannut 1.12.2018 alkaen Pickalan asiakaskokemuksesta sekä B2B-puolesta ja toimii myös Pickala Golf Ry:n toiminnanjohtajana. Kirsi puolestaan ottaa vastuulleen B2C-puolen pääpainoinaan osakasyhteistyö, tapahtumat sekä uudet tuotteet ja palvelut. 

Kirsi Helin on golfalan konkari, jolta löytyy palvelukokemusta sekä Muurame Golfista että Vuosaari Golfista yhteensä yli 14 vuoden ajalta.  Jo työpaikkailmoitusta lukiessa hymy nousi kasvoille:

– Työskentely Suomen suurimmassa golfkeskuksessa on tilaisuus, josta olen pitkään haaveillut. Pickala Golfissa on aistittavissa mahtava yhteinen tahtotila ja edellytykset kehittymiselle. Siihen kelkkaan hyppään erittäin innoissani! Uskon, että minulla on paljon annettavaa Pickala Golfille ja Pickalalla myös minulle, Kirsi kertoo.

Uuden palvelupäällikkömme sydän sykkii erittäin vahvasti golfille. Koulutus matkailualalta sekä kokous- ja elämyspalveluiden tuottamisesta ja hyvät organisointitaidot takaavat Kirsille hyvät edellytykset tarjota pelaajille Pickalalle ominaista rentoa, energisoivaa ja hauskaa palvelukokonaisuutta, johon hänellä on myös intoa.

Golfin lisäksi koirat, ulkoilu ja jooga pitävät aurinkoisen naisen aktiivisena. Pickalalaisia hän haluaa muistuttaa siitä, että meillä jokaisella on oma tapamme pelata ja se on rikkaus. Lajista täytyy muistaa nauttia aina kun astuu kentälle.

Kirsi on parhaimmillaan työskennellessään ihmisten kanssa:

– Odotan ehdottomasti eniten Pickalalaisiin tutustumista: niin pelaajiin, yhteistyökumppaneihin kuin työtovereihinkin! Tulkaahan kaikki nykäisemään hihasta, kun saavutte kentälle!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf