Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan ladyjen ensitapaamista vietettiin torstaina 7.3.

08.03.2019 | Ajankohtaista, Naistoimikunta

Pääsimme jälleen tänä vuonna viettämään ladyjen ensitapaamista Audi Center Espooseen. Paikalla oli lähes 80 leidiä kuulemassa tulevan kauden tapahtumista ja tapaamassa muita leidejä.

Alla illan aikana läpikäytyjä aiheita ja lisätietoja.

Golf Balance esitteli Footjoyn logotekstiilejä. Alla olevasta linkistä pääset tilaamaan tyylikkäitä tuotteita. Tilaukset 4.4.2019 mennessä.

Minni & Roope Golfschoolin Minni Blomqvist-Kakko, Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen olivat esittäytymässä ja kertomassa kevään ryhmäopetusaikatauluista. Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumiset https://www.mrgolfschool.fi/varaus/
Kurssitarjontaa lisätään kysynnän mukaan.

Sari Lönn kertoi leideille Suomen Golfliiton Lady Golf- toimikunnan suunnitelmista ja tapahtumista. Vuoden teemana #muntapapelata. Lue Sarin esitys täältä

Audi tarjosi meille jälleen upeat puitteet ja maittavat tarjoilut. Ilta huipentui arvontaan, jossa pääpalkintona oli Audi Q3 viikonlopuksi käyttöön. Muita arvontaan palkintoja tuoneita olivat M&R Golfschool, J.Lindeberg, Sensai sekä Sisustusliike Sali. Onnea kaikille arvonnassa voittaneille. Naistoimikunta lupasi myös, että tulevan kauden tapahtumissa tulee olemaan myös huikeat palkinnot!

Audin ajankohtaisiin etuihin pääset tutustumaan täältä.

Koeajon varaaminen on myös tehty helpoksi, voit tehdä sen täältä.

Ihanaa  golfkauden odotusta!

Sonja Hilvo ja naistoimikunta

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf