Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan pro Mika Piltz siirtyy uusiin haasteisiin

17.06.2015 | Ajankohtaista


Pickalan head prona vuodesta 2007 toiminut Mika Piltz lopettaa opetustoiminnan Pickalassa kauden 2015 jälkeen ja siirtyy uusiin haasteisiin. Piltzin aikana opetus- ja valmennustoiminta on kehittynyt merkittävästi ja on saanut asiakastyytyväisyystutkimuksissa erittäin hyvää palautetta niin omilta jäseniltä kuin vierailtakin.

”Kiitämme Mikaa koko Pickalan golfyhteisön puolesta monipuolisesta ja tasokkaasta opetus- sekä valmennustoiminnasta eri tasoisten pelaajien keskuudessa. Erityisesti arvostan hänen intohimoaan ja sitoutumistaan golfiin menestyksekkään kilpauran jälkeenkin. Toivotamme Mikalle menestystä uusissa haasteissa Pickalan hektisen ja työntäyteisen aikakauden jälkeen”, toteaa toimitusjohtaja Jari Hakkarainen.

”Haluan kiittää kaikkia Pickalan jäseniä hienosta yhteistyöstä ja toivottaa teille antoisia kierroksia hienon harrastuksen parissa”, Piltz kommentoi Pickalan aikaansa.

Yhtiön hallitus on käsitellyt asiaa ja toimitusjohtaja on aloittanut jo uuden pron ja toimintamallin kartoittamisen. Toimitusjohtajan tukena hakuprosessissa ovat yhtiön hallituksen jäsenet Jukka Utriainen ja Anna-Maria Lehtonen sekä yhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Lipponen ja edustuspelaajatoimikunnan vetäjä Marco Willberg.

”Tavoitteemme on löytää Pickalan strategiaan sopiva malli tasokkaan golfopetuksen tarjoamiseksi ja kehittämiseksi Pickalassa. Tahdomme löytää pitkäjänteinen ratkaisun, joka tukee Pickalaa ja sen mainetta Suomen vetovoimaisimpana golfyhteisönä”, sanoo toimitusjohtaja Jari Hakkarainen.

Mika Piltzin opetustoiminta jatkuu normaaliin tapaan kauden 2015 loppuun saakka.

Jari Hakkarainen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
050 552 1918
jari.hakkarainen@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf