Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan uusi Golf Academy tarjoaa huippuopetusta

12.04.2016 | Ajankohtaista

Pickala Golf Academy tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin – ikään katsomatta, junioreista senioreihin. Opetuksen ja analyysien apuna toimii huippuvarusteltu Pickala Golf Studio. Apuvälineinä ovat mm. V1 Pro ja Swing Catalyst videokuvausjärjestelmät, Balance Plate, painonsiirron mittauslaite, TrackMan, pallon lentoradan ja mailan liikeradan mittauslaite ja K-Vest 3D, vartalon kulmien ja ajoitusten mittauslaite.

Academyn valmentajat, Jan Forsell ja Pasi Purhonen, ovat alansa ehdotonta huippua Suomessa. Heillä on 50 vuoden kokemus golfammatilaisina ja opettajina niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. He seuraavat jatkuvasti alan uusimpia trendejä jatkokouluttamalla itseään säännöllisesti. Tämän lisäksi Pickala Golf Academylla on laaja verkosto eri alojen huippuosaajia, mm. henkinen ja fysiikkavalmennus, jolloin opetuskokonaisuus voidaan räätälöidä kohderyhmän ja tavoitteiden mukaan.

Valmentajatiimi – erikoisosaamista ja laatua

Jan Forsell on toiminut päätoimisesti golfvalmentajana vuodesta 1987. Ruotsissa 1987–1999 ja Suomessa vuodesta 2000. Janne on sekä Ruotsin että Suomen korkeimman valmentajakategorian K5 haltija sekä Suomen valmentajakategorian ranking #1 – heti sen alusta lähtien. Janne on saanut laajan kansainvälisen koulutuksen USA:ssa ja Ruotsissa sekä henkilökohtaista koulutusta maailman parhailta valmentajilta, mm. David Leadbetter, Butch Harmon, Jim McLean, Simon Holmes ja Andrew Rice. Nämä ovat antaneet Jannelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon. Hän valmentaa monipuolisesti aloittelijasta ammattilaisiin. Hän on auttanut ja valmentanut kymmeniä sekä maajoukkue- että ammattilaispelaajia. Suomalaisista ammattilaspelaajista mm. Mika Piltz, Pasi Purhonen, Kalle Väinölä ja Tuomas Tuovinen. Jannen tavoitteelliset ja haivainnollistetut menetelmät soveltuvat kaikille pelaajille tasosta riippumatta.

Pasi Purhonen on toiminut pelaajauransa jälkeen kahteen otteeseen Suomen Golfliiton liittovalmentajana, vuosina 2005–2009, vastaten sekä poikien että miesten toiminnasta ja vuodesta 2011 poikien liittovalmentajana. Samanaikaisesti Pasi on toiminut myös klubiprona Talmassa palvellen asiakkaita sekä ykstyisopetuksen, yritystapahtumien että toimikunnille räätälöityjen ryhmäopetusten muodossa. Pasi omaa Suomen PGA:n korkeimman valmentaja kategorian K5 ja on rankattu top 10:een.

Pasi on toiminut uranuurtajana suomalaisessa kilpagolfissa fyysisen harjoittelun rintamalla, tuoden kehon voimaominaisuuksien, liikkuvuuden ja kehonhallinnan monipuolisen harjoittelemisen mukanaan myös amatöörien maajoukkuetoimintaan.

Pasi on toiminut kouluttajana ja luennoitsijana ammattivalmentajatutkinnolla Golfin voimavalmennusseminaarissa Kuortaneella sekä Suomen PGA:n opettaville ja pelaaville ammattilaisille järjestämän Short Game instruction level 2 kouluttajana.

Tarvitaan vuoropuhelua ja hauskuutta

– Olemme jo vuosia tehneet tiivistä yhteistyötä tiimimme kanssa. Räätälöimme oppilaillemme ja valmennettaville yksilöllisen ratkaisun pelin kehittämiseksi yksilöllisten toiveiden jatavoitteiden mukaisesti. Laajan tietotaidon ja kokemuksen kautta voimme keskittyä oppilaan ja valmennettavan toiveidenkannalta olennaisiin asioihin, Pasi Purhonen kertoo.

-Käytämme opetuksessa huippuluokan analysoitivälineitä ja oikean analyysin jälkeen pankistamme löytyy lukematon määrä erilaisia harjoitteita, joiden kautta oikea suoritustunne saadaan siirtymään suorituksen. Uskomme pitkäaikaisen työn mukanaan tuomiin kestäviin tuloksiin, sanoo Jan Forsell ja jatkaa,

-Meillä molemmilla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta, se on voimavara, jolla lisäämme opetukseen tuloksia ja hauskuutta.

Ajanvaraus

Varaa aika netin kautta golfpiste.com/xxxx , heti kun uusi järjestelmä on otettu käyttöön.

Siihen asti tiedustele aikoja suoraan Jannelta ja Pasilta:

Jannelle voi varata aikoja netin kautta www.jfga.com / ajanvaraus sekä tiedusteluita tehdä puhelimella 0400- 302200 ja sähköpostilla janne@jfga.com.

Pasille voi varata aikoja soittamalla 0400-736748 ja sähköpostilla pasi.purhonen@me.com.

Opetusstudio on monipuolinen ja huippuluokkaa

-Huippuluokan opetustilat opetuksen tukena.

-Opetus tapahtuu sisätiloissa ja avautuvat seinät mahdollistavat lyömisen rangelle.

-Kahdessa opetusstudiossa on huippuluokan video-ja tietokonelaitteistot, joilla svingi voidaan analysoida täydellisesti.

-V1 Pro ja Swing Catalyst videojärjestelmät svingin kuvausta varten

-Balance plate painonsiirron mittaamista varten

-TrackMan mailan liikeradan ja pallon lentoradan mittaamista varten

-K-Vest 3D vartalon liikkuvuuden ja ajoitusten mittaamista varten.

-Studiossa myös mahdollisuus tehdä Titleist Game Fittingin.

-Mailojen räätälöinti kaikentasoisille pelaajille: driverit, väyläpuut, hybridit, rautasetit, wedget ja putterit.

-Studiossa laaja valikoima demomailoja, varsia ja grippejä.

-Pickala Golf Academyssa voi myös huollattaa mailat sekä saada esim. mailan liekulmat säädettyä ja gripit vaihdettua paikan päällä nopeasti.

-Kysy myös muita mailahuoltoja, esim. varsien vaihtoja.

Tutustu opetuksen vaihtoehtoihin ja kysy lisää Jannelta ja Pasilta.

YKSITYISTUNNIT 50 min jäsenille 80 €, esim.:

-Video/data perustunti sisältää V1 Pro videoanalyysin

-K-VEST TPI 3D biomekaaninen analyysi

-TPI Golf Screening (fyysisten rajoitusten mittaus)

-TrackMan, mailan japallon lentoradan mittaus

-Pelitunti (strategia, mental, rutiinit)

-Lähipeli, putti, chippi, pitch ja bunkkeri

OPETUSPAKETIT

-Video/data esim. 3 x 50 min. alk. jäsenille 225 €

-Trackman Combine

GOLFKURSSIT RYHMILLE

-Alkeiskurssi 10 h, sis. teoria- ja pelikokeen 200 €

-Teoriakurssi 3 h, sis. golfsäännöt, etiketti ja teoria 50 €

-Pelikoe 1 h, 50 €

-Jatkokurssi 4 h, sis. golfsvingi ja lähipeli (min 6 hlöä) 80 €

-Lähipelikurssi 3 h, sis. putti, chippi ja bunkkerilyönti (min 6 hlöä) 60 €

YRITYSTAPAHTUMAT JA KLINIKAT

-Ryhmät 60 min < 8 hlöä 170 €, > 9 hlöä, sop.mukaan.

-Executive-päivä klo 8–21, 4–8 hlöä, sis. valmennus, green.feet ja ruokailut, pyydä tarjous, sop.mukaan.

LAHJAKORTIT

Pickala Golf Academy -lahjakortti oikeuttaa yhteen50 min yksityis-opetustuntiin. Lahjakortti on arvostettu ja innostava lahja ystävälle, työntekijälle ja yhteistyökumppanille – ja se on käytettvävissä myös talviharjoitteluun. Esim.:

-1 x 50 min, video/data 90 €

-10 x 50 min, video/data 800 €

Pienemmät ja suuremmat ryhmät sopimuksen mukaan.

Hinnat sis. alv:n, paitsi yritystapahtumissa / klinikoissa joihin alv. lisätään.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf