Valitse sivu

Ajankohtaista

Ravintola Spoon siirtyy Pickalaan kaudesta 2020 alkaen

10.10.2019 | Ajankohtaista

Ravintola Spoon ja omistaja Sebastian Kuhlefelt tulevat valloittamaan Pickalan keittiön nykyisen ravintoloitsijan lopettaessa kauden 2019 jälkeen. Ravintola Sweet Spotin kanssa toiminnalle yhteisesti asetetut tavoitteet jäivät saavuttamatta, jonka johdosta sopimus päätetään yhteisymmärryksessä tähän kauteen.

Ravintoloitsijaksi astuva Sebastian Kuhlefelt tuntee jo golfyhteisön ruokailuun liittyvät toiveet ja tarpeet paremmin kuin hyvin: Sebastianin Ravintola Spoon on todistetusti nostanut asiakaskokemuksen uudelle tasolle Hirsala Golfissa ja Spoonin ideologia on näkynyt myös catering- ja juhlatapahtumissa, joita Sebastian järjestää yrityksensä Food by Kuhlefelt kautta. Ravintola Spoon tulee siirtymään kokonaisuudessaan Pickalaan.

Ravintola Spoon on rankattu Suomen toiseksi parhaaksi golfravintolaksi vieraspelaajien osalta ja ravintola kuuluu vahvasti myös Top kymmeneen omien pelaajien parissa (Players 1st 07/2019). Arvostelujen kärkeen ei ole kuitenkaan päästy pelkällä herkullisella ruoalla ja huippu raaka-aineilla. Asiakaslähtöisen palvelun ollessa ensiluokkaista ja koko henkilöstön jakaessa saman intohimon ruokaa ja palvelua kohtaan, on myös tunnelma ruokailun ympärillä kohdallaan.

Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen korostaa solmitun yhteistyön tukevan Pickala Golfin visiota olla Suomen vetovoimaisin golfkeskus. Ravintolan osuus rennon, energisoivan ja hauskan golfkokemuksen luomisessa on erittäin merkittävä. ”Sebastianin intohimo ruokaan, omistautuminen palvelemiseen, paikallisten olojen tunteminen sekä näytöt asiakaskokemuksen nostamisesta uudelle tasolle tulevat mahdollistamaan meille entistä kokonaisvaltaisemman Pickala kokemuksen sekä erinomaisia ruokaelämyksiä” Pelkonen kommentoi.

”Ravintola Spoonin ideologia on rakennettu asiakkaiden ja pelaajien toiveiden ympärille. Meille palaute on kaikki kaikessa – niin ruusut, kuin risut otetaan avosylin vastaan ja asiakkaiden toiveisiin reagoidaan aina nopeasti. On mahtavaa tuoda ideologiamme, ylpeytemme ruokaa kohtaan ja kokemuksemme alalta nyt Pickalaan ja olla omalta osaltamme mukana rakentamassa Pickalasta Suomen vetovoimaisinta golfkeskusta” Kuhlefelt täydentää.

Ravintola Spoon pääsee aloittamaan toiminnan kaudella 2020 laajennetuissa keittiötiloissa, joka mahdollistaa laadukkaan sekä monipuolisen tuotevalikoiman palvelemaan kaikkia Pickalan pelaajia. Ruoka tullaankin tarjoilemaan kaudesta 2020 alkaen suurella sydämellä ja leveällä hymyllä.

Ravintoloitsija Sebastianiin ja Ravintola Spoonin ideologiaan voit käydä tutustumassa alla olevan videopätkän kautta

Lisätietoja:

Oy Pickala Golf Ab
Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
040 770 8993
janne.pelkonen@pickalagolf.fi

Food By Kuhlefelt Oy
Sebastian Kuhlefelt
Toimitusjohtaja / Ravintoloitsija
040 965 8466
sebastian@fbk.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf