Valitse sivu

Ajankohtaista

Ravintola Spoonissa tapahtuu

25.04.2021 | Ajankohtaista

Wappulounas Spoonissa, varaa oma pöytäsi nyt!

Spoon on avannut taas ovensa ja mikä sen hienompaa kuin saada tarjolle ihana Wappulounas!

Lue lisää ja varaa pöytäsi jo nyt!

 

Spoonin Wappukassit kotiinkuljetettuna!

Tilaa oma Wappukassisi Spoonista kotiinkuljetettuna, ilman toimitusmaksua. Toimitusalueena koko pääkaupunkiseutu, Kirkkonummi, Siuntio ja Inkoo!

WAPPUKASSIT LOPPUUNMYYTY / SOLD OUT!

 

Toukokuussa tapahtuu!

9.5. Äitienpäivälounas

15.5. Grillibileet

19.5. Spoonin viiniklubi

28.5. Grillibileet

Kaikista tapahtumista tiedotamme varausohjeet ja lisätiedot 3.5. jälkeen.

Toukokuussa, 5.5, pääsemme lanseeraamaan ensimmäisen A la Carte listamme tälle vuodelle. Á la Carte listastamme vaihtuu noin puolet aina kuukauden välein, jotta sinulla on mahdollisuus kokeilla uusia makuja joka kerta! Olemme suunnitelleet listat mukailemaan kauden raaka-aineita ja pyrimme tuomaan mukaan myös eksoottisempia annoksia! Uusin vahvistuksemme, keittiöpäällikkö Katja Eloranta, on tuonut listalle uutta ajatusta ja tuotteistusta kotimaisia huippu raaka-aineita kunnioittaen. Kuitenkaan vanhoja klassikoita unohtamatta, eli Carbonaraa ja Pickala burgeria saat jatkossakin Spoonista 😉

Pitkään puhutut Wine Dispenserit ovat vihdoin ja viimein täällä ja nyt saat Spoonista yli kymmentä huippuviiniä laseittain! Dispenserit tarjoavat meille mahdollisuuden laajentaa laseittain myytävien viinien valikoimaa ja viinilistaamme on saatu laajennettua huomattavasti. Listalta löydät yli 30 huippuviiniä Sommelierimme Teemu Huuhtasen valikoimina.

 

Spoonin viiniklubi!

Teidän toiveistanne Spoonissa kokoontuu kerran kuukaudessa viiniklubi! Viiniklubi-iltaan sisältyy aina vaihtuvan teeman mukaisten kolmen viinin maistelu, sekä kolmen ruokalajin illallinen viinien ympärille suunniteltuna. Viinien maistatuksen hoitaa joko oma Sommelierimme Teemu Huuhtanen tai vieraileva tähti maahantuojien toimesta.

Viiniklubi-illat järjestetään Spoonin kabinetissa ja paikkoja on hyvin rajoitetusti. Olemme kuitnekin varanneet teille ennakkovaraajan edun ja Pickalan- sekä Spoonin uutiskirjeiden tilaajille on varattu 2/3 osaa paikoista ennakkovarauksilla. Viiniklubien hinta on 49-59€ sisältäen viinit sekä ruoat. Tule meidän mukaamme nauttimaan illasta!

 

Koko Spoonin tiimi odottaa innolla kauden starttia ja me olemme päättäneet tehdä tästä vuosikymmenen kesän! Tervetuloa nauttimaan meidän kanssamme.

Sebastian Kuhlefelt, Ravintoloitsijasi.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf