Valitse sivu

Ajankohtaista

Redcard-etu Talmaan ja Vierumäelle

13.06.2015 | Ajankohtaista

Pickala Golfin osakkaat saavat merkittäviä lisäetuja kenttien välisellä yhteistyöllä. Pickala Golf, Golf Talma ja Vierumäki Golf aloittavat yhteistyön, jonka ansiosta osakkaiden edut paranevat entuudestaan.

Kenttien välinen yhteistyö tarkoittaa mm. sitä, että Pickala Golfin, Golf Talman ja Vierumäki Golfin omalla osakkeella pelaavat osakkaat saavat pelata kumppanikentillä kaksi kierrosta per klubi ilman maksua kesän 2015 aikana.

Pickala Golf, Golf Talma ja Vierumäki Golf haluavat yhteistyöllään kiittää uskollisia osakkaitaan ja tehdä osakkeen omistamisesta entistä kannattavampaa. Etu koskee Pickala Golfin redcardilaisia. Yhteistyöstä on sovittu kesän 2015 ajaksi, jonka aikana kerätään kokemuksia ja tehdään jatkosuunnitelmia yhteistyön jatkamiseksi ja syventämiseksi.

Peliajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Redcardilaisen tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä mennessään pelaamaan vieraskentälle yhteistyön merkeissä. Peliaikoja voi alkaa varata nyt välittömästi ja ne tehdään kunkin kentän vieraspelaajaehdoin.

Iloisia pelihetkiä!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf