Valitse sivu

Ajankohtaista

Seuran lyöntipelimestaruudet ratkottiin viikonloppuna

09.08.2016 | Ajankohtaista

Seuran mestaruuskilpailut pelattiin 5.-7.8. Miehet aloittivat perjantaina urakkansa Parkilla. Tänä vuonna miesten tasoitusrajaksi muodostui 7,3. Ensimmäisen päivän parhaasta tuloksesta vastasi Jesse Waaralinna (67). Myös ennakkosuosikit Juuso Kahlos (71), Santeri Lehesmaa (72) ja Kristian Tammivuori (72) esittivät varmoja otteita.

Lauantaina muutkin sarjat junnuja lukuun ottamatta pääsivät aloittamaan kilpailun. Kisavirittäytyminen oli käsin kosketeltavissa. Kilpailussa nähtiin kaikenlaista ja tuomaritkin pääsivät käyttämään tietämystään kinkkisten sääntötulkintojen kanssa. Lauantain jälkeen kaikissa sarjoissa mestaruustaisto oli vielä auki, kun haastajat olivat eninitään kolmen lyönnin päässä johdosta. Miehissä Kristian Tammivuori liimasi itsensä kiinni voittotaistoon pelaamalla 67 Jessen pelattua 71. Jesse lähti sunnuntaihin lyönnin johdossa. Santeri ja Juuso pelasivat myös 71 ja olivat vahvasti mukana finaalitaistossa.

Sunnuntaiaamu näytti harmaalta ja vettäkin tuli, mutta onneksi pilvet väistyivät juuri, kun ensimmäiset pelaajat aloittivivat kierroksensa. Naisissa ja miehissä voittotaistelu ratkesi vasta viimeisellä väylällä. Naisissa Maire Riipi oli kirinyt etuysillä Katrin johdon tasoihin, mutta Katri piti päänsä kylmänä ja onnistui pelaamaan takaysin lyönnin paremmin. Katjalle siis hopeaa, pronssille pelasi Ida Horttanainen. Miehissä Jesse pelasi heikon etuysin ja Kitta pääsi takaysille kahden lyönnin kärjessä. Santeri ja Juuso olivat pari lyöntiä perässä, Jesse kolme. Jesse kuitenkin sai pelinsä toimimaan takalenkille pelaten sen -2, mutta se ei aivan riittänyt voittoon. Kristian vei voiton yhden lyönnin turvin, Jesse sai hopeaa ja pronssille lyönnin erolla Santeri. Oli hienoa, että väkeä oli paljon seuraamassa pelaajia. Jatkossa toivomme katsojia huomioimaan tarkemmin muutkin pelaajat kuin seurattavan ryhmän.

Hieno kisa kaiken kaikkiaan, kiitos pelaajille ja lämpimät onnittelut mestareille ja mitalisteille!

LOPPUTULOKSET

MIEHET

1. Kristian Tammivuori
2. Jesse Waaralinna
3. Santeri Lehesmaa

NAISET

1. Katri Hynninen
2. Katja Riipi
3. Ida Horttanainen

M55
1. Risto Hotti
2. Jarmo Kurikko
3. Lasse Durchmann

M65
1. Risto Seppälä
2. Göran Hongell
3. Kyösti Puustinen

M70
1. Torsti Metsola
2. Aimo Pirttiaho
3. Leif Johnsson

N50
1. Tina-Maria Lehto
2. Maitta Kotaniemi-Rauramo
3. Camilla Wahlsten

N60
1. Tellervo Maunuksela
2. Anja Hutton
3. Pirjo Ketonen


N65
1. Margit Pasanen
2. Eini Palo
3. Mirja Viinanen

JUNIORIT 12
1. Matias Niskanen
2. Samuli Niskanen
3. Joel Niskanen

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf