Valitse sivu

Ajankohtaista

Seuran mestaruuskilpailut pelataan tulevana viikonloppuna 17.-19.8.

17.08.2018 | Ajankohtaista

Seuran mestaruuskilpailut alkavat miesten osalta tänään perjantaina 17.8. Mukana lähtöviivalla on 68 miestä. Tämän vuoden kilpailuista on tulossa jälleen jännittävät. Selkeää ennakkosuosikkia ei ole, mutta todennäköisesti voittotaistelu käydään alla olevien miesten kesken.

Kristian Kulokorpi
Mestaruutta puolustava Pickalan ammattilaispelaaja ei varmasti luovu pokaalista helpolla. Kristian on pelannut tänä kesänä Finnish Touria ja Nordic Leagueta.

Juuso Kahlos
Kahlos siirtyi kuukausi sitten ammattilaiseksi eikä näyttöjä Suomen kisoista ole vielä juurikaan. Töitä on kuitenkin tehty kovasti, jännityksellä odotamme josko kova tuloskunto alkaisi löytyä viikonlopun aikana. Juuso on voittanut Seuran mestaruuden vuosina 2011, 2013 ja 2015.

Otto Vanhatalo
Oton opiskelut Yhdysvalloissa ovat monesti alkaneet jo ennen Mestaruuskisoja joten olemme iloisia, kun saimme Oton tänä vuonna mukaan kisoihin.

Jesse Waaralinna
Jesse on kova haastaja mestaruuskilpailuissa. 20- vuotias Waaralinna on onnistunut aiempina vuosina ajoittamaan hyvin kisakuntonsa mestikoihin, mestaruus kuitenkin vielä puuttuu. Varmasti seuran mestaruuskisat sytyttävät Jessen pelaamaan hyvin kotikentällä.

Kristian Tammivuori
Mid Touria pelaava Tammivuori on saanut Mid Tourilla hyviä sijoituksia ja on saanut lyöntinsä kuntoon loppukesästä. Kitalta löytyy kolme seuramestaruutta, viimeisin vuodelta 2016.

Perre Papunen
19- vuotias Perre pelaa tasaista kautta ja on pomminvarmasti mukana kärkitaistossa.

Jaapo Jämsä
18- vuotias Oulusta etelään muuttanut Jaapo on Pasi Purhosen kanssa ottanut huimia harppauksia parin vuoden aikana. Jaapo pääsi edustamaan Suomen paidassa poikien joukkue-EMkisoissa heinäkuussa. Jaapon pelejä kannattaa ehdottomasti seurata!

Pojat 12 sarjan ennakkosuosikit Matias Niskanen ja Väinö Karvonen

Myös muissa sarjoissa on lupa odottaa kovaa tulostasoa ja tiukkaa taistoa mestaruudesta. Viikonloppuna seuran mestaruudesta kisaa eri sarjoissa 201 pelaajaa. Nuorin kisaaja on 9-vuotias, vanhin 92- vuotias joten siltäkin osalta edustettuna on laaja kirjo seuramme jäseniä!

Kentänhoito on tehnyt runsaasti valmistavia toimenpiteitä, jotta kentät olisivat parhaimmillaan tulevana viikonloppuna. Forest-kentän stimplukema perjantaina kilpailun alkaessa on 3,4 ja luku tulee todennäköisesti nousemaan vielä viikonlopun aikana.

Kaikki on valmista viikonlopun taistoon, pelionnea pelaajille ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan kisoja!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf