Valitse sivu

Ajankohtaista

Seuran reikäpelimestaruuskaaviot 2016

02.06.2016 | Ajankohtaista

Reikäpelimestaruuskaaviot on julkaistu ja löytyvät kilpaluohjeiden lopusta. Muistattehan noudattaa asetettuja kierrosaikatauluja.

Kilpailuohjeet


Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan lisäämällä caddiemasterilla olevaan listaan kaikki pyydetyt tiedot kutsussa mainittuna aikana tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla. Ilmoittautumisen tulee sisältää pyydetyt tiedot.

Aikataulu
Ottelukaavio julkistetaan kilpailukutsussa mainittuna ajankohtana. Ottelu on pelattava kaaviossa mainitussa aikaikkunassa. Sairastapauksissa aikaikkunan laajentamisesta voidaan sopia mikäli se sopii molemmille pelaajille sekä seuraavan aikaikkunan pelajille.

Yhteystiedot
Yhteystiedot kirjataan ilmoittautumislomakkeeseen. Pelaajat sopivat pelin ajankohdan keskenään ja vastustajan yhteystiedot saa caddiemasterilla olevasta lomakkeesta.

Ottelujen järjestäminen
Pelitaulukossa ylemmällä rivillä oleva pelaaja ottaa yhteyttä vastustajaansa ja ehdottaa vähintään kahta ajankohtaa. Mikäli näistä kumpikaan ajankohta ei vastustajalle sovi, ehdottaa tämä vastaavasti kahta ajankohtaa.

Mikäli sopimusta pelin ajankohdasta ei synny, kilpailun johtaja määrää ajankohdan ja kentän. Tässä tapauksessa mikäli pelaaja ei ole kilpailun johtajan määräämänä aikana 1-tiillä valmiina aloittamaan ottelua, suljetaan pelaaja kilpailusta: walk over.

Tuloksen merkitseminen
Pelin jälkeen hävinnyt pelaaja merkitsee välittömästi tuloksen kilpailukaavioon. Voittajan velvollisuus on varmistaa, että merkintä tulee suoritetuksi.

Kilpailun johtaja

Taru Vilpas, taru.vilpas@nokia.com, mob. 0407154 231


KAAVIO MIEHET

KAAVIO NAISET

KAAVIO SEN NAISET

KAAVIO SEN MIEHET 55

KAAVIO SEN MIEHET 70

KILPAILUOHJEET

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf