Valitse sivu

Ajankohtaista

SOSgolf on SOS-Lapsikylän hyvää tekevä golf-tapahtuma!

20.02.2020 | Ajankohtaista

Suomessa on paljon lapsia, jotka joutuvat luopumaan unelmistaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. SOSgolf auttaa tarjoamaan säännöllisen harrastuksen haastavassa elämäntilanteessa oleville vähävaraisten perheiden lapsille.

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta –hankkeen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä ja mahdollistaa lapsille unelmien harrastus. SOSgolfin kautta kerätyt varat käytetään Unelmista.fi –verkkopalvelun kautta harrastustukea hakeneiden vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.

Tule Mikko Leppilammen ja Minea Blomqvist-Kakon tiimiin!

Tänä vuonna SOSgolf uudistuu! Mukaan tulevat mainiot tiimikapteenit Minea Blomqvist-Kakko ja Mikko Leppilampi. 

Pelimuotona on rento joukkuekisa ja uutuutena jokainen joukkue arvotaan lisäksi joko Minnin tai Mikon tiimiin, jotka jahtaavat jännittävää Minni &Mikko – Challenge –kisan voittoa! Kutsumme mukaan niin yritysjoukkueita kuin yksityishenkilöitäkin!

Uutuus: Pelaajaksi päivässä –kurssi vasta-alkajille

Tapahtuma uudistuu! Voit tulla mukaan hyväntekeväisyystapahtumaan, vaikka et vielä golfaakaan! Yrityksen henkilöstöstä, asiakkaista tai yksityishenkilöistä koostuva ryhmä voi nyt osallistua myös golfin tutustumispäivään. Ammattiopettajien ohjauksessa voi osallistua joko Pelaajaksi päivässä -kurssille (4h) tai vain tutustua lajiin. Samalla pääsee tukemaan hyvää asiaa. Myös tutustumiskurssilaiset voivat osallistua leikkimieliseen Minni&Mikko –kisaan ja päivän muuhun elämykselliseen ohjelmaan!

Vietä unelmien golfpäivä ti 26.5. Pickalassa

Päivä starttaa yhteisellä lämmittelyllä ja pelien jälkeen nautitaan ohjelmasta, yhteisestä lounaasta ja SOSgolfin kodikkaasta hengestä. Kaikki SOSgolf-tapahtuman osallistujat saavat laadukkaat tiimipaidat ja tuoteyllätyksiä sekä roppakaupalla elämyksiä ja hyvää mieltä.

SOSgolfin osallistumismaksu yrityksille 1500 € /4 hengen ryhmä sisältää kilpailun ja Trackman svingi-analyysin. Yksityishenkilöiden osallistumismaksu on 200€.  Pelaajaksi päivässä –kurssin (4 h) hinta on 1500€/10 hengen ryhmä tai 200€/hlö. Mukana olevat yritykset mainitaan SOS-Lapsikylän yrityslahjoittajien listalla ja tapahtumasivuilla.

Tule verkostoitumaan ja vietä unelmien golfpäivä asiakkaiden, kumppaneiden, työkavereiden tai ystävien kanssa!

Tapahtuma järjestetään yhdessä Minni&Roope Golf Schoolin ja Pickala Golfin kanssa.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Lisätietoja:
Ursula Lindholm
ursula.lindholm(at)sos-lapsikyla.fi
p. 044 761 4114

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf