Valitse sivu

Ajankohtaista

Syksyn kentänhoito

04.10.2021 | Ajankohtaista

Syyskuun lopussa aloitimme viheriöiden ympäristöjen sekä väylien ilmastuksen. Tämän vaikutus peliin on erittäin vähäinen. Lisäsimme kuitenkin siirtosäännön Forestille. Myös viheriöiden ja lyöntipaikkojen taudintorjuntaruiskutuksia tullaan suorittamaan lyöntipaikoilla ja viheriöillä.

Lokakuun alussa jatkamme viheriöiden holkitusta Forestilla ja nostamme leikkuukorkeutta viheriöillä. Tällä on jo vaikutusta pelaamiseen. Väyläilmastus on vielä kesken lähes koko lokakuun, joten sitä jatketaan.

Lokakuun lopussa viheriöt vielä ilmastetaan syvemmältä ja paksummilla piikeillä kuin kaudella. Ilmastusreikien päälle ei levitetä enää hiekkaa, vaan ne jätetään auki. Myös lyöntipaikat ilmastoidaan ennen talven tuloa, jotta ne läpäisisivät vettä paremmin, jolloin pienentäisimme riskiä talvituhoille. 

Väylillä aloitetaan ruiskutukset talvituhoja vastaan loka-marraskuussa. Viheriöiden osalta talvituhoruiskutuksia jatketaan aina lumen saapumiseen saakka. Tällä pyritään vähentämään mahdollisia tauteja, jotka tuhoavat viherpeitettä lumen alla. 

Leikkuut lopetetaan lokakuussa ja kenttävälineet kuten penkit, pallopesurit ja bunkkeriharavat kerätään pois marraskuun aikana. 


Muuta

Kastelujärjestelmä tyhjennetään ja kentän vessat suljetaan marraskuun alussa. Eli sillä viikolla kastelujärjestelmästä tulee vettä myös kesken päivän, jota pelaajien tulee varoa. Kastelu kuitenkin ajoitetaan niin, että pelaajat eivät siitä kokisi haittaa.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf