Valitse sivu

Ajankohtaista

Syksyn kentänhoito

18.10.2022 | Ajankohtaista

***teksti päivitetty 18.10.2022***

Syyskuun puolessa välissä aloitimme viheriöiden ympäristöjen holkituksen sekä väylien ilmastuksen. Tämän vaikutus peliin oli erittäin vähäinen. Myös viheriöiden ja lyöntipaikkojen taudintorjuntaruiskutuksia suoritettiin lyöntipaikoilla ja viheriöillä.

Syys-lokakuun vaihteessa teimme viheriöiden holkitukset ja hiekoitukset sekä nostimme leikkuukorkeutta viheriöillä. Väyläilmastus saadaan valmiiksi lokakuun puolessa välissä.

Lokakuun lopussa (26.-28.10.2022) viheriöt vielä ilmastetaan syvemmältä ja paksummilla piikeillä kuin kaudella. Ilmastusreikien päälle ei levitetä enää hiekkaa, vaan ne jätetään auki. Myös lyöntipaikat ilmastoidaan ennen talven tuloa, jotta ne läpäisisivät vettä paremmin, jolloin pienentäisimme riskiä talvituhoille. 

Väylillä aloitetaan ruiskutukset talvituhoja vastaan loka-marraskuussa. Viheriöiden osalta talvituhoruiskutuksia jatketaan aina lumen saapumiseen saakka. Tällä pyritään vähentämään mahdollisia tauteja, jotka tuhoavat viherpeitettä lumen alla. 

Leikkuut lopetetaan lokakuussa ja kenttävälineet kuten penkit, pallopesurit ja bunkkeriharavat kerätään pois marraskuun aikana. 

Muuta
Kastelujärjestelmä tyhjennetään viikolla 43 ja samalla osa vessoista sulkeutuu. Tyhjennysviikolla kastelujärjestelmästä tulee vettä myös keskellä päivää, jota pelaajien tulee varoa. Kastelu kuitenkin ajoitetaan niin, että pelaajat eivät siitä kokisi haittaa.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf