Valitse sivu

Ajankohtaista

Tärkeä tiedote pelaajille

27.03.2020 | Ajankohtaista

Pickala Golf Oy ja Ry haluavat pitää huolta niin omasta henkilöstöstä kuin meistä kaikista golfin harrastajista Pickalassa. Tämän johdosta pyrimme omalla toiminnallamme ja ohjeistuksen avulla hidastamaan korona-epidemian leviämisnopeutta. Tämä on meidän kaikkien velvollisuus näinä poikkeuksellisina aikoina. Olemme aikaisemmin tällä viikolla julkaisemassa tiedotteessa todenneet, että pyrimme palvelemaan Pickalan osakkaita ja jäseniä sekä muita meillä pelaavia henkilöitä viranomaisten antamien ohjeiden puitteissa. Ohjeistus on laadittu meidän kaikkien turvallisuuden takaamiseksi (tutustu poikkeussääntöihin ja -järjestelyihin täällä).

Haluamme vielä kerran muistuttaa, että näitä annettuja ohjeita on noudatettava kirjaimellisesti. Ohjeiden noudattamatta jättämisen uhkana on koko golfin pelaamisen rajoittaminen Suomessa.

Erityisesti haluamme kiinnittää huomiota Suomen hallituksen toimintaohjeeseen, jossa todetaan, että yli 70-vuotiaat ja muut riskiryhmiin kuuluvat (henkilöt joilla on jokin perussairaus) velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Tämä ohje on herättänyt runsaasti kysymyksiä mitä se käytännössä tarkoittaa (esim. mitä tarkoitetaan “karanteenia vastaavilla olosuhteilla”?)

Sosiaali- ja terveys ministeriö (”STM) on täsmentänyt asiaa muun muassa siten, että ikäihmiset saavat jatkossakin käydä esimerkiksi kaupassa ja apteekissa. STM on myös todennut, että kannattaa jatkaa ulkoilua, jos on sitä aikaisemmin harrastanut. STM muistuttaa, että karanteeni on aina viranomaispäätös, eikä tässä ole sellaisesta kyse. Sen sijaan hallituksen toimintaohje kehottaa yli 70-vuotiaita välttelemään väkijoukkoja ja julkisia paikkoja mahdollisuuksien mukaan. Kyseessä ei ole suora kielto, vaan enemmänkin painava suositus.

Pickala Golf ei ole viranomainen ja voi siten ainoastaan muistuttaa riskiryhmiin kuuluvia (henkilöitä, joilla on jokin perussairaus tai yli 70-vuotiaita) tuosta edellä mainitusta suosituksesta ja ohjeistaa heitä välttämään golfin pelaamista toistaiseksi. Päätöksiä pelaamisen kieltämiseksi ei ole toistaiseksi tehty. Yhtiön johto ja hallitus seuraavat tilannetta päivittäin ja muuttavat ohjeistusta tarvittaessa.

 

Pickala Golf Oy
Jukka Utriainen
Hallituksen puheenjohtaja

Pickala Golf Ry
Timo Eskeli
Hallituksen puheenjohtaja

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf