Valitse sivu

Ajankohtaista

Tarkistathan seuraavat asiat kuntoon jotta voit varata peliaikoja

03.04.2019 | Ajankohtaista

Pickalan golfkauden alun lähestyessä on hyvä tarkistaa seuraavat asiat kuntoon:

  1. Jäsenmaksu on maksettu kaudelle 2019
  2. Sinulle on nimetty pelioikeus (pelioikeusilmoitus tehty) ja pelioikeusmaksu on maksettu (osakkeen hoitovastike tai juniori-/opiskelija-/nuorisopelioikeus)
  3. Olet testannut tunnuksesi toimivuuden Pickalan NexGolf -ajanvarausjärjestelmään (ohjeet alempana)
  4. Olet tutustunut ajanvaraus– ja peliohjesääntöihin
  5. Olet ladannut puhelimeesi NexGolf mobiilisovelluksen ja antanut sovellukselle luvan sijaintisi käyttöön* (ohjeet TÄÄLLÄ)

HUOMIOITHAN NÄMÄ: Mikäli sinulla on avoimia erääntyneitä maksuja (jäsen- tai pelioikeusmaksut), et voi varata aikoja kentälle. Mikäli sinulle ei ole merkitty pelioikeutta, tulee sinun maksaa hinnaston mukainen green fee caddiemasterille. Toimistomme opastaa sinua mielellään yllä olevissa asioissa, joten olethan yhteydessä hyvissäajoin joko sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi tai puhelimitse 09 221 9080 (arkisin klo 9-15). Lisäksi olemme koonneet NexGolf ohjeita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ) TÄNNE.

*) mikäli sinulla on pelioikeus ja haluat ilmoittautua kierrokselle omatoimisesti


Näin löydät avoimet laskusi NexGolfista

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi (ohjeet alempana) Pickalan NexGolf järjestelmään osoitteessa pgc.nexgolf.fi (toimii vain nettiselaimella ei mobiilisovelluksessa)
  2. Löydät avoimena olevat laskusi heti etusivulta ja voit avata oikeasta laidasta laskusi PDF-muodossa (kuva alla)


Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-), toisin kuin Golfbox-järjestelmään. Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä. Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf