Valitse sivu

Ajankohtaista

Tasoituksen vuositarkistus

18.01.2013 | Ajankohtaista

Olemme tehneet jäsenistöllemme tasoituksen vuositarkistuksen vuoden 2015 osalta. Alla muistutuksena tietoa tasoituksen vuositarkistuksesta.

EGA:n (European Golf Association) alaisissa maissa tehdään vuosittain tasoituksen vuositarkastus. Joka vuosi kauden päätyttyä, tulee tasoitustoimikunnan tarkastaa kaikkien pelaajien tarkkatasoitukset. Jotta tasoituksesi tarkastetaan, tulee sinun palauttaa vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta. Sinulla sanotaan olevan tällöin aktiivinen tasoitus ja sinulla on tällöin oikeus ilmoittautua kilpailuihin, joissa vaaditaan EGA-tasoitusta. Vähintään kahdeksaa (8) tasoitustulosta (jos tarpeen, myös edellisen vuoden) käyttäen voidaan pelaajan suorituksia analysoida ja täten tasoitustasi voidaan säätää ylös- tai alaspäin tai jättää sellaiseksi.

Huom! Vanhoja tuloksia ei voi enää muokata vuositarkistuksen jälkeen.

Voit aktivoida tasoituksesi jättämällä 3 tuloskorttia 6 viikon sisällä toisistaan. Kauden aikana tulee jättää yhteensä 4 tuloskorttia säilyttääkseen aktiivisen statuksen.

Golfboxissa jäsenillä on heidän tulosarkistonsa alapuolelle ”tasoituksen vuositarkistus”. Tätä osiota ei näytetä mikäli jäsenen tasoitus on yli 36. 36+ tasoituksella pelaavilla jäsenillä on ”klubitasoitus” eikä tasoituksen vuositarkistusta sovelleta heidän kohdallaan. Klikkaamalla vihreää nuolta oikeasta reunasta ”tasoitksen vuositarkistus” vierestä, aukeaa uusi sivu, jossa on näkyvillä yksityiskohtaisesti vuositarkistuksen laskenta.

Pickalassa tasoituksen vuositarkistuksen jälkeen ”ei-aktiivinen” jäseniä on 916 , ”aktiivisia” 748 ja klubitasoituksella pelaavia 177 jäsentä. Jäsenistöstä 120 pelaajan tasoitus tippui, tasoitus nousi 80 pelaajalla.

EGA-tasoitusjärjestelmän tarkoituksena on saavuttaa yhtenäinen ja oikeudenmukainen tasoitusjärjestelmä koko Euroopassa ja mahdollistaa eritasoisille pelaajilla pelaaminen ja kilpaileminen mahdollisimman reilusti ja tasapuolisesti.

Mikäli tasoituksessasi on mielestäsi korjattavaa, voit olla yhteydessä tasoitustoimikuntaan:Peter Nygård peter.nygard@live.com.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf