Valitse sivu

Ajankohtaista

Tasoituskierroksen syöttäminen

03.04.2023 | Ajankohtaista

Pelaajien käytettävissä on ollut ja on edelleen useampia vaihtoehtoja tasoituskierrosten digitaaliseen palauttamiseen. Osa palveluista on maksuttomia ja osa lisämaksullisia. Pickala Golf tarjoaa kaikille jäsenilleen veloituksetta NexGolfin Premium Appin, jota kautta kotimaan tasoituskierrosten syöttäminen käy helposti.

Tulevalle kaudelle Golfliitto rakentaa eBirdie-sovellukseen oman tuloskortin tasoituskierrosten palauttamiseen kotimaan kentiltä. Se tulee olemaan selkeä ja helppokäyttöinen ilman muita toimintoja. Tämä eBirdien digitaalinen tuloskortti on maksuton ja se valmistuu toukokuuksi.

Aiemmin tasoituskierroksen on voinut syöttää ilmaiseksi myös Golf GameBook -sovelluksessa. Tulevalle 2023 kaudelle Golf GameBook kaventaa ilmaisversionsa ominaisuuksia ja jatkossa esimerkiksi tasoituskierroskortin kirjaaminen Golf GameBookissa on mahdollista vain niillä pelaajilla, jotka lunastavat itselleen Golf GameBookin Gold-jäsenyyden.

Kaikki pelaajat voivat kuitenkin osallistua Golf GameBookilla luotuihin Pickalan kilpailuihin, vaikka heillä olisikin ainoastaan Golf GameBookin ilmaisversio käytössään. Yksilökilpailuista kaikkien pelaajien tasoitustulokset lähtevät normaalisti tasoituslaskentaan, jonka jälkeen tasoitus päivittyy myös Golf GameBook -sovellukseen kuten ennenkin. Pelattaviin kilpailuihin muutos ei siis vaikuta millään tapaa.

Ulkomaan kentillä pelattujen kierrosten syöttäminen onnistuu GameBook -sovelluksella, mScorecardilla tai palauttamalla alkuperäinen tuloskortti caddiemasterille. Myös NexGolfin selainversiolla voi syöttää ulkomaisia tasoituskierroksia kun ensin syöttää itse kentän tiedot järjestelmään. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran, sen jälkeen järjestelmä muistaa tiedot seuraavia kierroksia varten.

Lue lisää

(korjattu tiedotetta 6.4.2023 ulkomaan tasoituskierrosten osalta)

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf