Valitse sivu

Ajankohtaista

Tiedote kausimaksujen laskutuksesta 2022

04.01.2022 | Ajankohtaista

 

Lähetämme jäsen- ja hoitovastikelaskut tammikuun ensimmäisen viikon aikana, ensisijaisesti sähköpostitse. Tänä vuonna uutena mahdollisuutena on myös henkilöasiakkaiden e-lasku ja yritysasiakkaiden verkkolasku, perinteisen sähköpostilaskun sijasta. Mikäli mikään edellä mainituista vaihtoehdoista ei ole mahdollinen, lähetämme laskun perinteisen postin kautta.

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutustietosi ovat ajan tasalla NexGolfissa. Voit tehdä muutoksen itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalagolf.fi. Ethän maksa jäsen- ja hoitovastikemaksuja verkkopankkiisi tallentamallasi vanhan laskun pohjalla vaan käytäthän aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla.

Lasku sähköpostitse

Oletuksena laskut lähtevät kaikille asiakkaillemme sähköpostitse asiakasrekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Laskut löytyvät myös kirjautumalla omilla tunnuksilla NexGolfiin nettiselaimella.

 

E-lasku omaan verkkopankkiin

E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Mikäli olet sekä Pickala Golf Club ry:n jäsen että Oy Pickala Golf Ab osakkeenomistaja, tulee sinun tehdä sopimus molemmille laskuttajille erikseen. Kun e-laskusopimus on tehty, saat siitä hetkestä eteenpäin tehdyt laskut suoraan verkkopankkiisi.

 

Verkkolasku yritykselle

Mikäli yrityselläsi on käytössä verkkolasku ja yrityksesi tiedot ovat oikein asiakasrekisterissämme, pitäisi laskun tulla automaattisesti verkkolaskuna. Mikäli tiedot ovat puutteelliset, tulee lasku joko sähköpostitse tai perinteisen postin kautta. Mikäli haluat varmistaa että lasku tulee verkkolaskuna, voit toimittaa myös verkkolaskutiedot toimistoomme toimisto@pickalagolf.fi

 

Muuta huomioitavaa

Hoitovastike on edelleen mahdollista maksaa erissä, mikäli tähän on tarvetta. Koko lasku tulee kuitenkin olla maksettuna 31.3.2022 mennessä. Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli hoitovastike on erääntynyt. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä.

Jäsenmaksut ja hoitovastikkeet voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista)

Pickalassa jäsenyys on aina liittynyt pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta. Tänä vuonna laskutamme jäsenlaskut vuosijäseniltä (muut kuin osakkeenomistajat tai heidän perheenjäsenensä) vasta kun olemme saaneet pelioikeusilmoituksen.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf