Valitse sivu

Ajankohtaista

Uusi palvelulupauksemme kiteyttää Pickalan asiakaspalveluasenteen: Olemme Sincerely Yours

11.02.2020 | Ajankohtaista

Visiomme on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö. Tätä tavoitetta tukemaan otamme kaudelle 2020 käyttöön uuden palvelulupauksemme: Sincerely Yours.

Pickalassa on aina pyritty tekemään asiat hyvin, mutta palvelulupauksemme hengessä haluamme tehdä ne jatkossa entistä paremmin. Huippupalvelu kumpuaa aidosta halusta tuottaa hyvää mieltä jokaisella kohtaamisella. Sincerely Yours merkitsee meille välittämistä monella tapaa: Teeskentelemätöntä ja ystävällistä toimintaa, henkilökohtaista palvelua sekä jakamatonta huomiota. Meille paras kiitos on aina ollut sellainen hetki, jossa olemme pystyneet tuottamaan rennon, energisoivan ja hauskan golfkokemuksen. Jatkossa vaalimme näitä hetkiä entistä enemmän.

Palautteesi on meille siis jatkossa entistäkin tärkeämpää. Kerrothan meille, miten onnistumme lunastamaan lupauksemme. Tärkeintä meille on henkilökohtainen, päivittäisistä kohtaamisista saatu palaute. Kerro siis tällä kaudella caddiemasterille päivän fiilikset tai vinkkaa kentänhoidolle epäkohdista. Meitä voi aina ottaa hihasta kiinni ja kiittää hyvästä palvelusta tai virheistä. Kehitetään yhdessä Pickala Golfin aluetta ja palveluita!

Toivomme lämpimästi, että tunnet meidän olevan täällä sinua varten.

Pickalan henkilökunta

 

Jätä palautetta

Ota yhteyttä

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf