Valitse sivu

Ajankohtaista

Vietä onnistunut päivä Golfin parissa

12.04.2016 | Ajankohtaista

Pickalassa on kolme eriluonteista 18 reiän kenttää: Forest kumpuilee kauniissa metsämaisemissa, Park on tasainen puistokenttä, Seaside on vaihteleva ja puistomainen, väylät kulkevat osin meren äärellä. Pickala Golf isännöi vuosittain useita kansallisia huippukilpailuja. Hyvin hoidetuilla kentillämme on nautinnollista pelata ja kokea onnistumisen iloa.

Täysin uudistetut ja korkealuokkaiset sauna- ja pukuhuonetilat tarjoavat miellyttävän virkistymisen pelikierroksen jälkeen.

Pro shopin uusitusta valikoimasta löydätte laadukkaat palkinnot ja asiakaslahjat. Pro shop -yrittäjä Golf Balancella on käytettävissään laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, josta löytyy varmasti mieluisat tuotteet ja peliasut sekä toimiva palkintopöytäkonsepti.

Käytössänne on 40 tyylikästä golfautoa, jotka voidaan varustaa tarpeidenne mukaisesti. Golfautot odottavat ryhmäänne klubin edessä nimikoituina. Opastamme vieraanne golfautoille ja informoidaan heitä tarvittaessa. Yhteislähtökilpailuissa ohjaamme pelaajat omille lähtöpaikoilleen.

Ravintolamme tarjoaa tapahtuman yhteydessä herkullisia makuelämyksiä. Runsas aamiainen on tärkeä golfarille ja maukas päätös kruunaa yrityksesi tapahtuman. Ravintolapalveluista vastaa Lumo Palvelut, joka isännöi myös ainutlaatuista Villa Störsvikiä Pickalan rannassa.

Pickala Golfin valmennus- ja opetustoiminnasta vastaa Pickala Golf Academy tarjoten monipuolista golfopetusta kaiken tasoisille pelaajille haastaa pelaajia Lähimmäs lippua -kilpailuun. Yritystapahtumien yhteydessä suosittuja ovat esimerkiksi ennen kilpailua toteutettava ”Warm up” rangella tai kentällä ”Beat The Pro” -väylä, jossa pro haastaa pelaajia Lähimmäs lippua -kilpailuun.

Meillä on vankka kokemus kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä intohimo luoda, palvella ja toteuttaa onnistuneita päiviä golfin parissa vetovoimaisessa Pickalassa.

Front 9

Tapahtumaan liittyy pelaamisen ohessa tärkeää asiaa. Jokaisella kisalla on oma teemansa. Arvostettu aihealueen huippuasiantuntija tulee pitämään noin puolen tunnin luennon ennen kisaa.

Jokainen aamutapahtuma toimii alkukilpailuna Pickala Partner Day-tapahtumaan. Pickala Partner Day:stä parhaat pääsevät Italiaan Bogogno Golfiin huippumatkalle.

Kisamuoto on Best Ball pistebogey parikisa. Tapahtuma myydään 4 – hengen paketteina.

Ohjelma

07:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
07:10 Teeman mukainen puheenvuoro
07:30 Kisainfo ja joukkueiden esittely
08:00 Kilpailu yhteislähtö
10:30 Runsas aamiainen, palkinnot ja verkostoituminen

Teemat ja aikataulu

3.6. Talous, miltä näyttää Suomen tulevaisuus – Varma varatoimitusjohtaja Reima Rytsölä
10.6. Olympiavuosi 2016 – Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen
12.8. Jääkiekon World Cup 2016 – esiintyjä vahvistamatta

Palkinnot

Erikoiskilpailut
Golfbalance erikoiskilpailu
Pickala erikoiskilpailu

Palkinnot
Kolme parasta joukkuetta palkitaan hyvillä tavarapalkinnoilla

Voittajapari
Etenee Pickala Partner Day tapahtumaan, josta kolme parasta paria pääsevät Bogogno Golfiin Italiaan syksyllä 2016.

Hinnat
4- hengen ryhmä 500 € (alv 0)

TARJOILUT

Ennen kierrosta
Kahvi/ tee, tuoremehu ja pikkupurtavaa.

Kierroksen jälkeen
Reilu aamiainen
Maalaispalvikinkkua Siuntiosta ja kalkkunaa, kotimaista gouda- ja emmentaljuustoa, luumutomaatteja ja kurkkua, versosalaattia rapeaa pekonia sekä munakokkelia, leipäkori; moniviljasämpylöitä, ruisleipää, sulhaspiirakoita ja maalaisvoita. Luomujogurttia, hunajaa, mysliä, leseitä ja kuivattuja karpaloita. Tuorehedelmäsalaattia ja minttua.
Smoothie, appelsiinituoremehua, kahvia ja teetä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf