Valitse sivu

Ajankohtaista

Vuosittainen tasoituksen tarkistus (HR) tehty tänään Pickalalaisille

31.01.2019 | Ajankohtaista

Toimistolla on tehty tänään 31.1.2019 Nexgolfiin jäsenille tasoituksen tarkistus. Tarkistuksen jälkeen aktiivisia pelaajia on 923, ei-aktiivisia 884. Alla vielä ote Suomen Golfliiton sivuilta koskien tasoituksen tarkistusta.

Vuosittainen tasoitustarkastus – Aktiiviset ja ei-aktiiviset tasoitukset
Joka vuosi kauden päätyttyä, tulee tasoitustoimikunnan tarkastaa kaikkien pelaajien tarkkatasoitukset. Jotta tasoituksesi tarkastetaan, tulee sinun palauttaa vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta. Sinulla sanotaan olevan tällöin aktiivinen tasoitus ja sinulla on tällöin oikeus ilmoittautua kilpailuihin, joissa vaaditaan EGA-tasoitusta. Vähintään kahdeksaa (8) tasoitustulosta (jos tarpeen, myös edellisen vuoden) käyttäen voidaan pelaajan suorituksia analysoida ja täten tasoitustasi voidaan säätää ylös- tai alaspäin tai jättää sellaiseksi.

Jos palautat kolme (3) tai vähemmän tasoituskierrostuloksia, sinulla sanotaan olevan ei-aktiivinen tasoitus, koska kyseinen tasoitus perustuu liian pieneen määrään tietoa, jotta tasoitustarkastus voitaisiin tehdä. Tässä tapauksessa et voi ilmoittautua kilpailuihin, joissa vaaditaan EGA tarkkatasoitusta, mutta voit silti pelata sosiaalista golfia.

Viimeisinä huomioina, muista golf on paljon nautittavampaa, jos jokainen huolehtii tasoituksestaan, ja että tasoituksesi vastaa omaa pelitaitoasi – tasoitus ei ole statussymboli.

Lisää taustatietoa ja vastauksia kysymyksiin EGA:n tasoitusjärjestelmästä löytyy osoitteesta www.ega-golf.ch. Englanninkielinen tasoitusjärjestelmämanuaali on luettavissa täältä.

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf