Valitse sivu

Ajankohtaista

Yhdistyksen syyskokous ja yhtiökokous

27.11.2013 | Ajankohtaista

Yhdistyksen syyskokous

Pickala Golf Club ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Espoossa tiistaina 26.11.2013. Kokoukseen osallistui 66 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi yhdistyksen puheenjohtaja Timo Eskeli.

Erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle valittiin uudet jäsenet:

Kristian Tammivuori/Kapteeni
Anja Hutton/Klubitoimikunta
Kyösti Puustinen/Senioritoimikunta
Laura Santasalo/Junioritoimikunta
Marco Willberg/Edustuspelaajatoimikunta

Hallituksessa jatkavat:

Timo Eskeli/Puheenjohtaja
Sirpa Ylitalo/Lady kapteeni
Harri Honkatukia/Kilpailutoimikunta

Kokous vahvisti hallituksen esittämän vuoden 2014 talousarvion sekä jäsen- ja liittymismaksut. Poikkeuksena juniorijäsenen jäsenmaksu, jonka kokous päätti alentaa 110 eurosta 80 euroon. Kokous hyväksyi hallituksen esityksen vuoden 2014 toimintasuunnitelmaksi.

Kokous käsitteli hallituksen esityksen sääntömuutoksesta ja hyväksyi tämän yksimielisesti. Ohessa sääntömuutos:

Nykyinen 3 § 3 mom:
Vuosijäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on pelioikeuden haltija, mutta ei täytä varsinaisen jäsenen jäsenyysedellytyksiä.

Muutettu 3 § 3 mom:
Vuosijäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on pelioikeuden haltija, mutta ei täytä varsinaisen jäsenen jäsenyysedellytyksiä, vuosijäsenen avio- tai avopuoliso tai tämän kanssa rekisteröidyssä parisuhteessa elävä henkilö ja molempien omat tai yhteiset lapset.

Sääntömuutoksen tulee saada vielä PRH:n Yhdistysrekisterin hyväksyntä, jonka jälkeen se voidaan ottaa käyttöön. Haemme päätökselle nopeutettua käsittelyä. Normaalin käsittelyn aikatauluennuste on tällä hetkellä 5 kuukautta ja 2 viikkoa.

Puheenjohtaja Timo Eskeli kiitti omasta ja jäsenistön puolesta pois jääviä hallituksen jäseniä heidän merkittävästä työstään golfyhteisömme hyväksi. Kokousväki siivitti kiitokset mahtavien ablodien kera.

Yhtiökokous

Yhtiökokous päästiin aloittamaan hieman myöhässä klo 19:05. Kokouksen avasi hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kylmälä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Tiilikka.

Kokouksessa oli paikalla 71 henkilöä ja edustettuina 259 osaketta, joilla oli yhteensä 192 ääntä.

Toimitusjohtaja esitteli talousarvion vuodelle 2014 ja siihen liittyvän erittelyn investoinneista. Tässä yhteydessä hän esitteli tilastoa vastikkeen, starttimäärien ja pelioikeuksien käytön kehityksestä vuosien 2001-2013 aikana. Hallituksen esitys vuoden 2014 talousarviosta vahvistettiin äänestyksen jälkeen. Kokous määräsi vuoden 2014 vastikkeeksi 920 €/pelioikeus. Vastike sisältää voimassaolevan arvonlisäveron 10 %.

Hallituksesta työesteiden vuoksi eronneen Kim Poulsenin tilalle valittiin Veijo Käyhty. Veijo on ammatiltaan toimittaja ja hänen avustuksellaan tulemme kehittämään yhteisömme viestintää.

Ääntenlaskennan aikana toimitusjohtaja esitteli kokoukselle yhteisömme ympäristöpolitiikan sekä informoi käyttöön otettavasta ympäristöohjelmasta. Ympäristöpolitiikka julkaistaan kotisivuilla.

Lisätietoja kokouksista antaa toimitusjohtaja Jari Hakkarainen.

Jari Hakkarainen
Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
Gsm 050 552 1918
Email jari.hakkarainen@pickalagolf.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf