Valitse sivu

Ajankohtaista

Yhteenvetoa osakkaiden infotilaisuudesta 31.10.2016

03.11.2016 | Ajankohtaista

Tilaisuuteen oli ilmoittautunut 88 ja paikalle saapui noin 80 osakkeenomistajaa. Toimitusjohtaja Jari Hakkarainen avasi tilaisuuden. Hän esitteli osakkaille Pelaaja Ensin –kyselyn raportit sekä vieraspelaajien että jäsenten osalta. Jäsenistön antama palaute kokonaisuudesta oli erinomainen (lähettiläspistemäärä 68/+3 per vuosi 2015); aivan huippuluokkaa verrattuna Uudenmaan klubeihin. Myös vieraspelaajilta saadut arviot Pickala Golfista lähes samaa tasoa (62/+6 per 2015). Kenttä ja palvelut ovat kehittyneet hyvin, mutta parannusta odotetaan sekä peliaikojen saatavuuden että ravintolapalveluiden osalta.

pelaaja-ensin-jas-2016

Pelikierrosten määrä oli lokakuun loppuun mennessä viime vuoden tasolla, jota voidaan pitää hyvänä, kun huomioidaan kauden aikaiset sääolosuhteet. Pelioikeuksia oli kaikkiaan käytössä viime vuotta enemmän, mikä omalta osaltaan kertoo Vetovoima-strategian toteutumisesta.

Toimitusjohtaja informoi osakkaita klubitaloremontista ja antoi selvitystä ylityksistä. Asiasta käytiin erittäin vilkasta ja myöskin hyvin kriittistä, mutta asiallista keskustelua. Hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kylmälä kertoi, miten hän näki projektin kulun ja lopputulokseen vaikuttaneet tekijät.

Kenttien kehittämisestä ja Seaside-kentän peruskorjauksesta tilaisuuden osallistujat saivat erittäin seikkaperäisen selvityksen. Kenttätoimikunnan vetäjä Jukka Utriainen, remonttiryhmän vetäjä Pekka Karttunen ja kenttämestari Markus Suojoki esittivät varsin perinpohjaisesti nykytilanteen sekä näkemyksensä korjaustarpeesta. Toimitusjohtaja esitti alustavan suunnitelman Seaside-kentän perusparannuksesta ja sen aikataulusta sekä budjetista. Remonttien tarvetta ja niiden vaikutusta talouteen arvioitiin monilta osin. Tärkeänä pidettiin investointien ja talouden keskinäistä tasapainoa. Remonttien vaikutusta pelaamiseen spekuloitiin hyvin laaja-alaisesti. Tuli kuitenkin esille, että parannuksia ja korjauksia on syytä tehdä ja remonttien vaikutukset ovat vähäisempiä huomioiden, että Pickalassa on kolme kenttää.

Tilaisuus päättyi klo 20:05.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf