Valitse sivu

Ajankohtaista

Kapteenin tervehdys kesän kynnyksellä

26.05.2017 | Pickala Golf - Blogi

Säät ovat vihdoin lämmenneet ja pelikausi on pyörähtänyt kunnolla käytiin. Muistuttaisin pelaajia muutamasta asiasta.

Siirtosääntö on voimassa kaikilla kentillä lyhyeksi leikatulla alueella (ei raffi). Lyhyeksi leikattuun alueeseen eli ns. väyläpituuteen kuuluu väylien lisäksi myös kulkuväylät jota on leikattu väyläpituuteen, sekä fore green. Huom! siirtosääntö ei koske pelattavan reiän viheriötä.

Kun siirtosääntöä käytetään, niin pallo merkitään ja siirretään max 15cm (ei lähemmäs lippua). Kun pallo on kerran siirretty se on pelissä. Jos siirtosäännössä käytetään pidempää matkaa kuin 15 cm, niin kyseinen kierros ei ole tasoituskelpoinen.

Kenttämerkintöjä on tarkistettu ja suurin muutos on tehty Forest 2 vasempaan outtiin joka on siirretty pelin nopeuttamiseksi metsän siimeksestä ojan reunaa, kuitenkin niin että oja on vielä kentän puolella.

Myös Seaside 8 väylän out on siirretty uuden vesiesteen reunaan siten, että esteen oikealta puolelta ei enää pelitilaa löydy, näin kaikki pallot jotka päätyvät 2 väylän puolelle ovat outissa.

Lähtöajoista
Pyydän että pelaajat eivät lähtisi pelaamaan ennen varattua tiiaikaa, jotta pelaaja joka vielä on mahdollisesti tulossa samaan ryhmään ehtii vielä mukaan. Usein yksittäiset pelaajat jotka mielummin pelaavat ryhmässä saattavat vielä päästä mukaan 5 min ennen varsinaista tiiaikaa.

Pelinopeus, pelinopeuteen on myös tehty ohjeistus siitä miten pelaajat voivat nopeuttaa peliään.

 

Terveisin

Kapteeni
Sami Paavilainen

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf