Valitse sivu

Ajankohtaista

Puheenjohtajan terveiset joulun alla 2016

20.12.2016 | Pickala Golf - Blogi

Hyvä golfväki,

Pickala Golf Oy menestyi taas tänäkin vuonna hyvin niin taloudellisesti kuin kierrosmäärillä mitattuna. Viime vuonna startteja oli lähes 80 000 ja tänä vuonna saman verran ennen aikaista lumen tuloa. Taloudellisesti menestyimme hyvin lukuun ottamatta ravintolan pitkäksi menneen remontin (terassin avaaminen ylitti kolmella viikolla aikataulun) ja etupäässä kalusteiden hankkimisesta aiheutuneiden selvästi yli kustannusarvion nousseiden kustannusten.

dsc_0050

img_4196

Kuten keväällä kirjoitin, hallitus on edelleen tehnyt hartiavoimin töitä vetovoimastrategian rakentamiseksi sekä sen läpiviemiseksi ja toimeenpanemiseksi toimitusjohtajan tukena. Syksyn yhtiökokouksessa valittiin uusi hallitus hallituksen esityksen mukaisesti. Yhtiöjärjestyksemme määrää, että koko hallitus (5-8 jäsentä) on eroamisvuorossa. Hallitus esitti kokoukselle, että nykyisestä kahdeksanjäsenisestä hallituksesta puolet vaihtuu. Vanhan hallituksen jäsenet Esa Kankainen, Jukka Utriainen, Veijo Käyhty ja allekirjoittanut lupoautuivat jatkamaan tulevalle kaudelle. Eroavat jäsenet ovat Monica Uusiniemi, Anna-Maria Lehtonen, Jussi Nurmio ja Heikki Kunnas. Kiitän heitä sitoutuneesta työstä Pickala Golfin hyväksi! Uusina jäseninä vuoden vaihteessa aloittaa Marjatta Rytömaa, Pia Rautakorpi, Jorma Turunen ja Peter Nygård.

dsc_0082

Tulevan hallituksen tärkeimpänä tehtävänä on luonnollisesti vetovoimastrategian edelleen päivittäminen ja sen mukaisesti Pickala Golfin kehittäminen. Strategian tärkeimpänä osa-alueena näen palvelujen kehittämisen ja kenttien (erityisesti Seasiden) järjestelmällisen parantamisen niin teknisesti kuin pelillisesti, mahdollisimman vähän pelaamista häiritsevällä aikataulutuksella. Talouden tarkka seuranta ja investointien ajoittaminen oikein vaativat hallitukselta yhdessä toimitusjohtajan kanssa alan kehityksen tarkkaa seurantaa ja reagointia muutoksiin, jotka golffareiden ikääntymisen myötä heijastuvat palaamiseen, osakeomistamiseen ja osakevuokramarkkinoihin.
Tähän mennessä olemme saaneet runsaasti kiitosta investoinneistamme kenttien kehittämiseen niin omilta kuin vieraspelaajiltakin. Meidän tulee jatkaa kenttien kehittämistä edelleen. Kenttätoimikuntamme onkin tässä avainasemassa. Meidän tulee myös tehdä investointimme niin, että taloutemme on kunnossa. Red Cardin kehittämistä pitää myös jatkaa tuomalla lisää etuisuuksia, jotka koskevat vain omistajia. Tänä vuonnahan omistajat pääsivät pelaamaan ilmaiseksi kaksi kierrosta Vierumäelle ja Talmaan sekä yhden kierroksen Espoon Golfseuraan ja Hirsala Golfiin.

Default12

Golf on toimialana suurten muutosten edessä. Vielä ei ole mitään suuria muutoksia toteutunut, vaikkakin yhä useampi lähekkäin sijaitseva golfyhtiö on alkanut etsiä yhteisiä ratkaisuja mm. organisaatioita ja hankintoja yhdistämällä.
Lisäksi meidän tulee huomioida se, että golfissa on varauduttava pikkuhiljaa suurten ikäluokkien jälkeiseen aikaan ja siksi lasten ja nuorten määrän kasvattaminen ja seuratoiminnan kehittäminen ovat tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Tähän on yhtenä ratkaisuna Pickala Golf Club Ry ehdottanut kannatettavaa ratkaisua, jonka mukaan hyväksymme Ryn jäseniksi myös henkilöitä, joilla ei ole omaa tai vuokrattua pelioikeutta. Nämä henkilöt voisivat pelata maksamalla greenfee maksun, mutta heillä olisi muutaman päivän etu varata peliaika verrattuna muihin greenfee pelaajiin.

Rauhallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2017!

ilkka-kuva

 

 

Ilkka Kylmälä
Puheenjohtaja
Oy Pickala Golf Ab

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf