Valitse sivu

Ajankohtaista

JUNNU SPONSSIKISA 2011 – Muutamia paikkoja jäljellä

04.04.2011 | Junioritoimikunta

OSALLISTU YRITYSGOLFTAPAHTUMAAN JA TUE SAMALLA PICKALAN JUNNUJEN TOIMINTAA

Perjantaina 20.5.2011 pelataan Pickalassa tuttuun tapaan perinteikäs Junnu Sponssi -kisa.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan täysimääräisesti Pickalan junioritoimintaa.

Mitä se maksaa? Ja mitä rahalla saa?

Neljän hengen joukkueen osallistuminen maksaa yhteensä 600 euroa, sis. alv. 9%. Sillä saa mukavaa ja rentoa joukkuepeliä toukokuisena perjantai-iltapäivänä viihtyisässä Pickalassa. Mikäli käy niin, että joukkueestasi puuttuu pelaajia, voit ottaa Pickalan junnuja tilalle.

Kisapäivä on perjantai 20.5. ja yhteislähdön startti klo 14:00. Kokoontuminen klubiravintolassa klo 13, jolloin kuullaan Tervetuloa -puhe ja Mika Piltzin tuoreimmat kuulumiset golfopetuksesta sekä nautitaan pullakahvit. Ennen virallista ohjelmaa ovat range ja harjoitusalue vapaasti kisailijoiden käytössä.

Kisa alkaa klo 14:00 yhteislähdöllä ja kisakenttä on Forest, joka pelataan tällä kertaa golfautoilla. Kilpailu pelataan 4-henkisin joukkuein. Kahden parhaan pelaajan pistebogey -pisteet per reikä otetaan huomioon. Lisäksi järjestetään erikoiskilpailuja junnuja vastaan ja voittajat palkitaan.

Kisan jälkeen klubin viihtyisissä tiloissa nautitaan yhdessä lounasta ja seurataan palkintojenjakoa. Kolme parasta joukkuetta tullaan palkitsemaan.

Junnut suorittavat mailojen pesua ennen ja jälkeen kisan. Pesu suoritetaan ultraäänipesurilla. Pesun jälkeen lavat hohtavat puhtautta ja gripit ovat lähes uuden veroiset. Tämä palvelu sisältyy kisamaksuun.

Kisaan osallistuvien, junnujen toimintaa tukevien yritysten nimet tullaan julkaisemaan Pickalan nettisivuilla ja seuraavassa, eli syksyn Pickala -lehdessä.

Ilmoittautumiset: miku@piltz.fi, Huom! paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja sponsorikisasta ja Pickalan junnutoiminnasta: Jari Waaralinna, jari.waaralinna@icefox.fi

Osallistumismaksu: Neljän hengen joukkueen osallistuminen yhteensä 600 euroa. Osallistumismaksu laskutetaan suoraan yritykseltä tai maksetaan luottokortilla paikan päällä caddie masterille.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf