Valitse sivu

Ajankohtaista

Junnujen kilpakausi jatkui: aurinkoa, sadetta ja paljon hyttysiä

19.06.2012 | Junioritoimikunta

Juniorien kesäaherrus jatkui toisella kisakierroksella. Hangossa pelatussa Tsemppitourin kilpailussa Miranda Saunamäki ja Jenna Waaralinna ylsivät palkinnoille tytöt 15-sarjassa. Pinja Ryhänen, Jasmine Piltz ja Lauri Malinen kävivät pokaamassa palkinnot Hill Sidessa pelatussa Aluetourin kilpailussa.

Tsemppitour 2.-7.6.2012: Etelä/Länsi, HanGolf Pickalan ahkerat juniorikisailijat edustivat taas hienosti Tsemppitourin 2. osakilpailussa Hangon golklubilla. Tunnelma oli mukava, sillä olihan kesäloma alkanut ja sää oli mitä mukavin golfin peluuseen! Kuten edellisessäkin kilpailussa tytöt 15-sarjassa tuli Pickalaan sekä voitto että kolmas sija. Upeasti kierroksen aloittanut Miranda Saunamäki (+15) voitti ja Jenna Waaralinna (+28) kiipesi hienosti ensimmäisen kerran palkintopallille tytöt 15-sarjassa! Tyttöjen joukkuetta täydensi Pipsa Kahlos. Pojista oli tällä kertaa mukana Jesse Waaralinna pojat 15-sarjassa ja Samu Rytsölä pojat 12-sarjassa. Jesse (+12) sijoittui jaetulle 9. sijalle ja Samu teki tähän astisen golfuransa parhaan kilpakierroksen (+18) ja sijoittui hienosti jaetulle 4. sijalle!

Aluetour 2.-5.6.2012: Etelä/Länsi, Hill Side Golf & Country Club – Valley Course Aluetourin kisat jatkuivat Vihdin Hill Siden uudella, mielenkiintoisella Valley-kentällä. Pickalan iskukykyinen joukkue koostui 7 pojasta ja 7 tytöstä. Ja taas tuli roimasti kunniaa ja menestystä! Vaikka tyttöjen tiukassa kisassa ei tällä kertaa tullutkaan voittoa, niin Pickalan neidit kahmivat neljä seuraavaa sijaa. Pinja Ryhänen (+12) sijoittui hienosti toiseksi ja Jasmine Piltz (+13) saavutti kolmannella sijallaan ensimmäisen Aluetour-palkintonsa! Aleksandra Saunamäki (+15) ja Jannika Eskeli (+15) jakoivat neljännen sijan. Jenna Eskeli (+20), Miranda Saunamäki (+22) ja Oona Vanhatalo (+25) täydensivät hienosti tyttöjen menestystä.

Poikien kisasta lähti myös paluumatkalle palkinto, sillä Lauri ”Late” Malinen (+4) pelasi vahvan loppunsa ansiosta itsensä kolmannelle tilalle. Hän on myös tällä hetkellä parhaana Pickalan pojista kolmantena Order of Merits-listalla. Santeri Lehesmaan (+5) tasaiset ysit (39/37) oikeuttivat hienosti jaetulle 6. sijalle. Mukana kisaamassa Pickalan pojista olivat myös Kalle Eskola, Mikko Heikinheimo, Jesse Waaralinna, Oskari Ronkainen ja Erkka Kivikangas.

Finnair Junior Tour (FJT) 2. Tahkon golfseura, New course, 12.-13.6.2012 Neljä poikaa ja viisi tyttöä lähtivät kisaamaan kauden toiseen Finnair Jounior Tourin osakilpailuun kauas Nilsiän maisemiin Tahkolle. Suomen kesä koetteli nuorisoa sateen ja hyttysten kera! Se ei kuitenkaan lannistanut porukkaa ja kisa vietiin läpi kunnialla. Vaikka hyttyset olivat pistäneet Pinja Ryhäsen nilkan aivan muodottomaksi, hän pelasi uransa parhaan kisatuloksensa ollen Pickalan tytöistä paras (10.) tuloksella 76/78. Jasmine Piltz oli mukana ensimmäisessä FJT-kisassaan pelaten upeasti 84/80. Muutkin tytöt Jannika Eskeli 78/83, Aleksandra Saunamäki 83/83 ja Jenna Eskeli 87/91 pelasivat hienosti, ensimmäisenä päivänä kaikki alle tasoituksensa!

Kapeat väylät ja greenien kohtalainen kunto eivät haitanneet poikien sarjassa korkeimmalle pickalalaisista kivunnutta Santeri Lehesmaata, sillä Santeri pelasi upeat kierrokset 79/75 sijoittuen 24:ksi. Matias Hynönen 85/74 onnistui nostamaan sijoitustansa epäonnisen ekan kierroksen jälkeen hyvällä toisella kierroksella ja upealla 10-väylän eaglella. Myös Lauri Malinen 85/76 pääsi omalle pelitasolleen toisena päivänä. Karl-Mikael Eskola 84/84 täydensi poikien joukkuetta.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi