Valitse sivu

Ajankohtaista

PGC:N JUNNUT PELASIVAT ERINOMAISESTI ALUE- JA TSEMPPITOURILLA 2.6.09

04.06.2009 | Junioritoimikunta

Kilpailutuloksia St. Laurence Golf, aluetourin 2. osakilpailusta. Mukana kisassa oli laaja joukko Pickalan junnuja, joista osa oli jo ”vanhoja kisakonkareita” ja osalle kisa oli ensimmäinen aluetour kierros Pickalan kenttien ulkopuolella. Poikien sarjassa kilpailu oli vähintään yhtä tasainen kuin ensimmäisessä osakilpailussa Pickalassa. Toinenkin osakilpailu oli kisakierroksen jälkeen tasatuloksessa, ( par 72 ), ja voittaja saatiin selville vasta jatkoreijillä. Kolmannen reijän jälkeen voittajaksi tuli Robin Salmi suur Helsingin golfista ja Pickalan Henrik Karvisen oli tyytyminen tällä kertaa toiseen sijaan. Henkka kuitenkin sijoituksellaan keräsi arvokkaita tour-pisteitä ja on kahden osakilpailun jälkeen ylivoimaisessa johdossa. Myös tytöt pelasivat hienosti ja parhaimpana kisakierroksen selvitti Kia Piltz tuloksella 84 lyöntiä jolla hän sijoittui viidenneksi. Tourin kokonaistilanteessa Pickalan tytöistä on 4 order of merit listalla hyvissä asemissa seuraavia osakilpailuja varten. Pojat: 2. Henrik Karvinen (72) 5. Daniel Partia (75) 48. Mikko Heikinheimo (90) 48. Matias Hynönen (87) 52. Olli Kinnunen (90) Tytöt: 4. Kia Piltz (84) 9. Jade Ryhänen (87) 9. Jenna Eskeli (87) 13. Pinja Ryhänen (93) 13. Jannika Eskeli (93) 16. Aleksandra Saunamäki (95) HANGON TSEMPPITOUR 1. OSAKILPAILU Pickalan juniorit olivat runsaslukuisesti, edustettuina tsemppitourin ensimmäisessä osakilpailussa Hangon kauniilla ja hyväkuntoisella kentällä. Väylät ovat tunnetusti siellä kapeat ja vaativat mutta se ei paikalle saapuneita junioreita hätkähdyttänyt vaan tulostaso kaikissa sarjoissa oli erittäin kova. Moni juniori ylittikin tasonsa ja kotiklubille tuliaisena oli hyvän mielen lisäksi myös tasoitusta alentava kortti taskussa mukana. Niille, joilla kierros ei aivan toteutunut tavoitteiden mukaan jäi silti hyvä mieli mukavasta kisatapahtumasta, jossa tapasi vanhoja ja uusia golfjunnututtuja vilpittömästi iloisissa merkeissä. Tuloskimara ensimmäisestä kisasta on seuraava: TYTÖT 12 v Jasmine Piltz 4 ( 96 ) Miranda Saunamäki 7 ( 104 ) SonjaRajatalo 8 ( 111 ) POJAT 12 v. Jesse Waaralinna 9 ( 84 ) Teemu Päreluoto 12 ( 87 ) Santeri Lehesmaa 16 ( 88 ) Niki Lindström 19 ( 90 ) TYTÖT 14 v Hanna Rajatalo 11 ( 118 ) Kokonaisuudessaan tulokset löytyvät, http:// www.golf.fi/portal/24823/ Seuraava osakilpailu käydään Ruukki Golfin kentällä 16.kesäkuuta. sinne ilmoittautuminen on jo alkanut ja sen voi tehdä itse suoraan tsemppitourin sivuilta osoitteessa: https://golf.fi/portal/golfliitto/nuorisogolf/nuorten_kilpailut/tsemppitour Toivottavasti sinne saataisiin mukaan vieläkin runsaampi osanotto ja myös poikia 14 vuotiaiden sarjaan. kisaterveisin, Junnutoimikunta

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi