Valitse sivu

Ajankohtaista

PICKALAN JUNIOREILLE JOUKKUE SM HOPEAA

09.08.2011 | Junioritoimikunta

Viime viikonloppuna (5.-7.8. ) pelattiin Siilinjärven Tarinagolfissa joukkue-SM mitaleista, jossa monien jännittävien käänteiden jälkeen Pickalan juniorit toivat tuliaisiksi hopeamitalit. Menestyksekkäässä joukkueessa pelasivat Jannika Eskeli, Matias Hynönen, Juuso Kahlos, Henrik Karvinen, Lauri Malinen, Kia Piltz, Pinja Ryhänen, Otto Vanhatalo ja joukkuejohtajana Mika Piltz.

Ensimmäisen päivän lyöntipeleissä, kun joukkueen viisi parasta tulosta noteerataan, Pickala sijoittui joukkueena viidenneksi selvittäen näin itsensä A -sarjaan. Reikäpelit pelattiin aina kuutena otteluna, joista neljä oli singel ja kaksi foresome -muotoista reikäpeliä.

Lauantaina ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Nordcenterin joukkue, joka oli sijoittunut ensimmäisen päivän jälkeen neljänneksi. Neljän singelin jälkeen voitot olivat tasan 2/2. Jännitys säilyi loppuun asti, kun foresome -joukkueiden pelit olivat tasaisia ja ratkesivat vasta viimeisillä rei’illä. Onneksi molemmat pelit päättyivät Pickalan hyväksi ja tie semifinaaleihin oli auki.

Myöhemmin samana päivänä pelatuissa ”semeissä” vastaan tuli ensimmäisen päivän ykkönen, Oulun Golf kerho. Kolme ensimmäistä singel -peliä Pickala hävisi, mutta voitti sen jälkeen yhden singelin ja molemmat foresome –pelit. Jännitys oli ylimmillään, kun tasatilanteessa meiltä Juuso ja Oulusta Juhana Kukkonen menivät ensimmäisen uusintareiän teeboxiin. Lyhyellä par 5 reiällä Juuson kakkoslyönti meni greenibunkkeriin ja Juhanan lähestyminen jäi hieman lyhyeksi greenin oikealle reunalle. Juuso nosti pallon bunkerista 70 cm päähän lipusta ja Juhana chippasi kahteen metriin. Juhana puttasi ohi ja Juuso pystyi tiukassa tilanteessa upottamaan birdien. Finaalipaikka oli tosiasia.

Finaalissa sunnuntaina vastaan tuli Tammer-golf. Tällä kertaa voitto ja samalla kulta meni selvin numeroin 2 / 4 Tampereelle, mutta se ei himmennä Pickalan junnujen hyvää kisaa. Pitkäjänteinen ja laadukas työ seurassamme on tänä vuonna näkynyt historiallisena menestyksenä kaikissa juniorien ikäluokissa. Siitä tuorein esimerkki hopeamitali joukkue SM -kisoista.

Onnea pelaajille ja Mikalle!

TULOKSET Joukkue SM Juniorit 2011

Tarinagolf 5.-7.8.2011

Joukkue SM-kilpailut lopputulokset

http://www.tarinagolf.fi/portal/uutiset/uutiset?bid=10213

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf