Valitse sivu

Ajankohtaista

Klubimatka Portugal Praia DEÍ Rey 11.-18.4.2012

04.05.2012 | Klubitoimikunta

Klubimatka Portugal Praia DEÍ Rey 11-18.04.2012

Meitä oli 23 innokasta golfaria bägeinemme Helsinki-Vantaa lentoasemalla nousemassa TAP:n koneeseen 11.huhtikuuta. Odotuksemme olivat korkealla. Oli ihanaa päästä pelaamaan niin paljon kehuja saaneille kentille. Saavuimme perille myöhään keskiviikkoiltana. Heti seuraavana aamuna starttasimme hotelimme ”omalle” Prai DÉL Reyn kentälle. Mutta mitä ihmettä? Sää oli todella tuulinen ja viileä. Eikö pelaaminen kesäisissä tamineissa olekaan mahdollista? Emme antaneet sen häiritä. Pelasimme lämmittelykierroksen omien tuttujen matkakavereiden seurassa. Osa ryhmästämme pelasi samana päivänä vielä toisenkin kierroksen. Kyllä me ”vanhukset” ihmettelimme, kuinka he jaksavat. Ja tätä he jatkoivat koko matkan ajan! Saaden lisänimen ”youngsters”. Kuntoa löytyi myös osalta vanhempia matkalaisia. Risto, Martti ja Seppo eivät myöskään malttaneet lopettaa yhteen päivittäiseen kierrokseen. Kun tullaan pelaamaan, niin tehdään sitä koko rahan edestä!

Perjantaina pääsimme jo tosi toimiin. Päivän teemana oli paras henkilökohtainen PB tulos nainen/mies. Päivän voittajat olivat naiset/Pirjo Kanervo ja miehet/Ilkka Puhakka. Palkintojen jako ja voittajien halaukset sekä kuvaukset toteutettiin viihtyisässä Adega Albertino ravintolassa , jossa söimme illallisen nauttien paikallisia portugalilaisia herkkuja.

Lauantaina oli vuorossa BEST BALL parikilpailu. Parhaan tuloksen tekivät pari Arja Pajari ja Risto Moll. KUVA Lisämausteen kisaan toi se, että arvoimme parit. Palkinnot jaettiin uljaassa Majakka ravintolassa Nau dos Corvos, jossa nautimme maukkaan kala-illallisen laadukkaiden viinien kera.

Sunnuntaina pelasimme jälleen omalla kentällämme ja nyt oli teemana Cha Cha Cha 4-henkilön joukkuekisa. Rohkeasti joukkueet muodostettiin jälleen arpomalla. Kuinka ollakaan joukkuekisan voittotiimi oli Arja ja Pertti Pajari sekä Pirjo ja Timo Kanervo.

Maanantaina vaihdoimme maisemaa ja pelasimme juuri alkuvuodesta avatulla Royal Obidos kentällä. Todellisesta Atlantin tuulesta emme tähän mennessä olleet tienneet mitään. Ja vettäkin tuli välillä kaatamalla. Urheat suomalaiset eivät tästäkään lannistuneet. Nautimme hienosta kentästä sen haasteineen. Päivän teemana oli lähimmäksi lippua naiset/miehet omassa sarjassaan. Nämäkin voitot veivät Arja Pajari ja Timo Kanervo! Molemmat pääsivät noin 9 metrin läheisyyteen lipusta. Hieno saavutus siinä puhurissa. Onnea! Pelasimme myös paras tasoituksellinen lyöntipelitulosta, jonka voitti Mika Torvinen.

Tiistaina oli vuorossa viimeinen pelipäivämme. Matkamme suuntasi Bom Sucesso kentälle. Sekin oli aivan upea kokemus. Pelin teemana oli Pink Ball-kisa. En onnistunut löytämään tuon värisiä palloja, joten merkitsimme tuon maagisen pallon kukkakuvioin. Jälleen arvoimme ryhmät. Voittajina maaliin saapuivat ryhmä: Pirjo ja Timo Kanervo sekä Seppo Falck ja Pertti Lehtinen. Kisa oli hauska ja tulokset olivat tasaisia. Viisi kierrosta takana oli jo tuonut mieliimme kuinka golfia pelataan. Päivän teemana oli myös paras scratch nainen/mies. Kuinka ollakaan, voittajat olivat Arja Pajari ja Timo Kanervo.

Tsemppasimme myös omaa henkilökohtaista päivittäistä peliämme. Osallistuimme kaikki viikon paras PB keskiarvokisaan. Naisista kisan voitti Sinikka Kandelberg ja miesten palkinnon pokkasi jälleen Timo Kanervo.

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Keskiviikkoaamuna jo kello kuudelta oli bussi noutamassa meitä kohti Lissabonin lentokenttää ja lento kohti kotimaata oli tosiasia. Toisiamme halaten ja upeasta matkasta kiittäen erosimme Helsingissä. Matka oli antoisa. Oli upeaa saada pelata hienoilla kentillä. Sääolosuhteet eivät lannistaneet intoamme. Ja mikä kaikkein hienointa! Tutustuimme toisiimme, saimme kaikki uusia ystäviä.

Halataan ja pelataan yhdessä jatkossakin.

Aurinkoisin terveisin ja upeasta matkasta kiittäen,

Klubitoimikunnan puolesta, iloisiin tapaamisiin!

Sirpa Ylitalo

KLUBIMATKAN KUVIA PORTUGALISTA

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf