Valitse sivu

Ajankohtaista

Andiata ladies night toi kesän harmaaseen Helsinkiin

28.04.2017 | Naistoimikunta, Pickala Golf - Blogi

Pääsimme viettämään Andiata ladies night iltaa Andiatan Helsingin lippulaivaliikkeeseen Pohjoisespalle tiistaina 25.4.2017.

Taivaalta tuli räntää, kun leidit saapuivat paikalle. Mieli siirtyi kuitenkin pian kesäisiin tunnelmiin päästyämme ihastelemaan Andaiatan ihanaa kesämallistoa kokonaisuudessaan.

Andiata Storen vetäjä Leena Kivi joukkoineen oli loihtinut kauniit tarjoilut ja niin muotinäytös kuin vaatteiden esillepanokin herättelivät paikallaolijat tulevaan sesonkiin ja kesän juhliin. Andiatan kesän mallistossa on kevyitä ja kauniisti laskeutuvia materiaaleja, ihania kukkakuvioita ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. Värimaailmoista löytyy tummansinistä, korallia ja safarilookia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omat mallimme Arja, Sirpa ja Sole näyttivät upeilta ja asut olivat kuin luotuja heille. Andiatalta löytyy asut rentoon vapaa-aikaan, tyylikkäseen businesspukeutumiseen sekä herkulliset juhlavaatteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Sovituskopissa kävi kova kuhina näytöksen jälkeen. Itselle kotiinviemiseksi lähti kesäinen  paita ja muutama tuote jäi vielä hyllyyn odottamaan ostospäätöstä ja sopivia tilaisuuksia.

Andiata Storen upea liike löytyy Helsingin keskustasta osoitteesta Pohjoisesplanadi 25-27. Henkilökunnan ote on asiantuntevaa ja inspiroivaa, lämmin suositus.

P.s. Andiata Ladies Open pelataan Pickalassa sunnuntaina 13.8., tervetuloa kesän naisellisimpaan golftapahtumaan!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf