Valitse sivu

Ajankohtaista

Kansallinen golfviikko 5.-11.6.- Naiset ja tytöt keskiössä

16.05.2017 | Naistoimikunta

Kansallinen Golfviikko on suomalaisen golfin PR-viikko, jonka tavoitteena on madaltaa kynnystä astua golfkentille. Tämän vuoden teemana on löytää uusia nais- ja tyttögolfareita ja aktivoida jo pelaavat naisgolfarit kentälle.

Mitä Pickalassa tapahtuu?
Kaikkia Ladyjä pyydetään olemaan aktiivisia uusien naisgolffareiden rekrytoinnissa. Kolme eniten tällä viikolla pelaamaan tuonutta lajista innostunutta palkitaan.

Ilmoita kaverisi mukaan alla oleviin tapahtumiin tästä linkistä ja laita oma nimesi mukaan ilmoittautumiseen.

5.6.- 10.6 Kipinäkierrokset
Tuo naiskaverisi, jonka haluat innostaa golfin pariin, mukaan Kipinäkierrokselle. Tai jos et itse pääse Kipinäkierroksen emännäksi, niin voit pyytää jotain Naistoimikunnan jäsenistä isännöimään vierastasi. Pickala Golf sponsoroi vieraan Kipinäkierroksen green feen. Kipinäkierroksen tarkoitus on olla innostava ja hauska, samalla kertoen miten golfia pelataan joutuisasti ja pelin perinteitä kunnioittaen (vieraan pelitason mukaan, voi vaan joko putata tai lyödä harkkalyöntejä eri pelitilanteista, kentän muut pelaajat huomioiden)

Ilmoittautuminen kipinäkierrokselle

Torstaina 8.6. Garden-kentällä ja lähipelialueella klo 18-20 Kaveri mukaan-tapahtuma
Puttausta, lähipeliharjoittelua ja aloittelijoiden opastusta ja tietenkin hauskanpitoa! Tapaaminen lähipelialueella klo 18. Mailoja saa lainaksi, jos ei ole omia.

Ilmoittautuminen

Naisten Sunnuntai ja Kaveri mukaan -tapahtuman loppuhuipennus 11.6.
Aloitetaan päivä klo 11 kokoontumalla Klubin edustalla. Ohjelmassa tutustumista Pickalan palvelujen tarjontaan, lämmittelyharjoituksia ja pelit Seasiden etuysillä (6 reikää).

Ilmoittautuminen

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf