Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladykirje 4/2021

06.05.2021 | Naistoimikunta

Rakkaat Ladyt,

Kausi on käynnnistynyt erittäin hyvin. Kiitos siitä kuuluu teille, olette olleet todella aktiivisia. Kaikki tapahtumat ovat täyttyneet hetkessä.

Mimmigolf by House of Elliott

Kaksi osakilpailua on jo pelattu. Upeita tuloksia saavutettiin heti ensimmäisessä osakilpailussa hurjasta säästä huolimatta. Kokonaistilanne toisen osakilpailun jälkeen on nähtävillä Nexgolfissa. Viisi parasta kahden osakilpailun jälkeen ovat:
Tuula Maijala 27 pist., Amanda Goman 22 pist., Janita Harikoski 17 pist., Tellervo Maunuksela 15 pist., Anne Suomi 13 pist. Onnea heille ja kaikille tsemppiä tuleviin koitoksiin.
Pyrimme palkitsemaan osakilpailujen voittajat 6.6. pelattavassa kolmannessa osakilpailussa.
 

Toukokuun aktiviteetit

Markkinat lauantaina 8.5. Tuo naistoimikunnalle myyntiin mailoja, uuden veroisia vaatteita ja kenkiä. Markkinat on jokakeväinen hauska tapahtuma.  Tulkaa moikkaamaan, on ihanaa nähdä teitä ja vaihtaa kuulumisia ostosten lomassa.

Markkinat


Äitienpäivä sunnuntaina 9.5. Ihana sponsorimme House of Elliott on ratkaissut lahjapulman. Muista äitiä ihanalla lahjalla, jonka voit tilata suoraan www.houseofelliott.fi sivustolta erikoisalennuksella -25% (MUM25). Alennuskoodi ei koske jo alennettuja tuotteita. 
 

Ladyjen golfpäivä Isosaareen 13.5. Saari itsessään on kaunis ja kiinnostava. Pelaaminen tuolla par-3 kentällä on mielenkiintoista ja vaativaa. Kiehtovaan saaren historiaan tutustumme kävelykierroksen aikana.
Lisätietoa maksuista ja muista yksityiskohdista olet saanut sähköpostilla. Olethan vahvistanut osallistumisesi maksamalla retken. 
Kutsu
 

Lady Saturday 15.5. sisältö on muuttunut kokoontumisrajoitusten vuoksi.
Kertaamme sääntöjen soveltamista käytännössä lähipelialueella  klo 12 alkaen. Nautimme Hot Dogin sekä juoman Parkin taukokioskilla, jonka jälkeen lähdemme pelaamaan 9 reikää klo 13.30 alkaen Park- kentälle. Välipalan nauttiminen taukokioskilla neljän ryhmissä lähtöaikajärjestyksessä koronarajoitteiden vuoksi.
Osallistumismaksu 15 € maksetaan ilmoittaumisen yhteydessä caddiemasterille.
 

Perjantain peli-illat starttaavat pe 21.5. Kaiken tasoiset ladyt, myös juuri lajin aloittaneet tervetuloa. Vietetään mukava peli-ilta 9-reikää pelaten ja toisiimme tutustuen.
Kutsu
 

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa @Pickalaladyt?
 

Ihana tavata teidät kaikki klubilla ja tapahtumissa. Naistoimikunta toivottaa kaikki upeat ladymme sydämellisesti tervetulleiksi järjestämiimme tapahtumiin.
Otathan yhteyttä missä tahansa sinua askarruttavassa asiassa. 
 

Iloisin terveisin,
Sirpa Ylitalo & naistoimikunta

Olemme täällä sinua varten

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf