Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladykirje 5/2021

01.06.2021 | Naistoimikunta

Rakkaat Ladyt,

Seuraathan ja käythän tykkäämässä meitä Facebookissa ja Instagramissa @Pickalaladyt?  Pysyt ajan tasalla, päivitämme jatkuvasti someen  tapahtumamme sekä muita kiinnostavia uutisia.

Monta kivaa ja onnistunutta tapahtumaa on jo takana ja monta vielä tulossa.
Lady Saturday  la 15.5.2021 oli menestys. Harri Honkatukian opastuksella kertasimme sääntöjä. Harri on tehnyt tiivistelmän opetuksestaan, lue sääntökertaus täältä

Mimmigolf by House of Elliott

Mimmigolf by House of Elliott osakilpailu 3. pelataan sunnuntaina 6.6. Jokainen osakilpailu on täyttynyt  hetkessä, niin tämäkin.  Ei huolta, ilmoita itsesi jonoon, liikkumista tapahtuu ja sinulle ilmoitetaan jonon liikkumisesta. Mikäli et mahdu sunnuntain peliin mukaan, voit pelata kisan ennakkoon. Kenttä on sama kuin sunnuntaina. Ilmoita caddiemasterille kiertämään lähtiessäsi pelaavasi Mimmigolf osakilpailun, muista merkkari. Tuloskortin jätät caddiemasterille kierroksen jälkeen ja tuloksesi kirjataan kisatuloksiin.
Tässä kertaus tulosten merkitsemisestä Nexgolfiin sunnuntain pelin jälkeen.
Nexgolf ohjeet

Naisten Sunnuntai 13.6.

Onko sinulla tuttavapiirissä ystäviä, jotka olisivat kiinnostuneita aloittamaan tämän ihanan harrastuksen? Pyydä heidät mukaan ja tulkaa nauttimaan ihanasta naisten päivästä lähipelialueella ja Garden- kentällä.  Innostava Minea Blomqvist-Kakko vetää lähipelilämmittelyt klo 14.30 alkaen teille, jotka pelaatte 9 reikää Parkilla  ja 15.30 alkaen teille, jotka pelaatte Garden- kentän. Ilmoittaudu Nexgolfiin tai caddie.master@pickalagolf.fi.  Ystäväsi, joka ei ole vielä missään jäsenenä, ilmoitat Sirpalle sähköpostilla sirpas.ylitalo@gmail.com tai tekstarina 0400 506976.

Perjantain peli-ilta 18.6.

Peli-ilta on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille. Kiva tapahtuma tutustua toisiimme, löytää peliseuraa ja rohkaistua osallistumaan myös muihin tapahtumiin. Tämän kertaiseen peli-iltaan saamme vieraaksemme kokeneen, Pickalan oman ladygolffarin Raija Laukkasen. Raija kertoo ajatuksiaan aiheesta: ”Luota itseesi, pelaa paremmin”. Raijan esitelmän jälkeen klo 17.30 lähtien pelaamme 9 reikää Park kentällä.

Save the dates

Mimmigolf by House of Elliott osakilpailu 4. / sunnuntaina 20.6.
Sampanjaa & Mansikoita pe 2.7.
LADY ECLECTIC JA BIRDIE kisat starttaavat 1.6. jatkuen 31.8. asti.
Lady Eclectic pelataan Forest -kentällä ja Birdie Park -kentällä.
Molemmat kilpailut ovat henkilökohtaisia kilpailuja PGC:n jäsenille ja tarkoitettu parantamaan omaa ”ihanne tulosta” Forest-kentällä sekä tavoittelemaan mahdollisimman monta birdiea Park-kentällä.  Molempiin kisoihin osallistut maksamalla 10€:n kisamaksun ennen ensimmäisen kisakierroksen alkua.

Golf GameBookin sovelluksessa näkyy kohta Haasteet. Klikkaa sitä ja näet käynnissä olevat haasteet (siellä näkyy myös julkiset haasteet). Liity haasteeseen. Tämän jälkeen kaikki Golf GameBookiin kirjaamasi kierrokset, joista on saatavissa henkilökohtainen lyöntipelitulos, ovat automaattisesti mukana Eclectic-kisassa. Aina kun tulos paranee yksittäisellä väylällä, Golf GameBook poimii ko. väylälle parannetun tuloksen.

Molempiin kisoihin käy sekä 9- että 18-reiän kierros. Kilpailukierroksista hyväksytään yksilökilpailut, jotka voi syöttää itse Golf GameBookiin.

Opetus
Tehokkaat MyPickala kesäkuun tunnit ovat myynnissä. Lue lisää ja varaa
Ole nopea, tunnit myydään nopeasti loppuun.

Naistoimikunta toivottaa teidät kaikki upeat ladyt sydämellisesti tervetulleiksi kaikkiin järjestämiimme tapahtumiin.

 

Iloisin terveisin,
Sirpa Ylitalo & naistoimikunta

Olemme täällä sinua varten

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf