Valitse sivu

Ajankohtaista

NAISTEN ECLECTIC – BIRDIE KILPAILU ALKAA

04.06.2012 | Naistoimikunta

Lady Eclectic – Birdie

Lady Eclectic on useita kierroksia sisältävä kilpailu kaudella 1.6.-31.8.2012, johon kaikki PGC:n naispelaajat voivat osallistua.

Kilpailussa kerätään kesän kuluessa kunkin kilpailijan ihannetulos merkitsemällä pelitulos ja sitä parantavat tulokset kilpailutaulukkoon. Vain täyden 18-reikäisen kierroksen päivätyt ja allekirjoitetut kortit hyväksytään kilpailutuloksiin.

  • Ilmoittaudu caddiemasterille ja maksa osallistumismaksu 20€ kausi (sis. Eclectic ja Birdie). Kilpailutaulukot ja Birdie-puun löydät ravintolan restroomista.
  • Ensimmäisen kerran merkitset lyijykynällä kilpailutaulukkoon omalle riville pelaamasi kentän henkilökohtaisen Slope -tasoituksesi ja tekemäsi lyöntituloksen. Pane tuloskorttisi laatikkoon. Huolehdi, että korttisi on selkeästi täytetty ja siinä on merkitsijän nimi.
  • Laita allekirjoitettu tuloskortti laatikkoon. Mikäli haluat jättää tuloskortin myös tasoitusta varten caddiemasterille, tee siitä erillinen kopio.
  • Korjaa taulukkoon seuraavilla kierroksilla vain niiden reikien tulos, jotka parantavat taulukossa jo olevia reikätuloksia. Pyyhi kumilla taulukossa oleva lyöntitulos pois ja kirjoita tilalle uusi tulos.
  • Ympyröi parantuneen reiän tulos tuloskorttiin ja pane allekirjoitettu kortti laatikkoon yhdessä aikaisempien korttiesi kanssa.
Birdie

Tehtyäsi Birdien (vain täydet 18 reiän kierrokset) merkitse se tuloskorttiisi. Ota laatikosta lintu, kirjoita etupuolelle nimesi, taakse päivämäärä ja laita lintu alimmalle oksalle. Kun seuraavan kerran teet Birdien, lisää lintuun myös tämä päivämäärä ja nosta lintu seuraavalle oksalle. Viiden Birdien jälkeen olet ”latvassa” ja voit aloittaa Birdien metsästyksen uudella linnulla.

Osallistumalla Eclecticiin saat syksyllä tietää, mihin parhaimmillasi pystyt!

Syksyllä parhaat tulokset palkitaan 12.9.2012 Lady Day -tilaisuuden yhteydessä.

Terveisin Naistoimikunta

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf