Valitse sivu

Ajankohtaista

Naisten Eclectic 2022

19.05.2022 | Naistoimikunta

Eclectic-kilpailu on rento ja hauska koko kauden jatkuva kisa. Kilpailu antaa rennon tavan haastaa itseäsi kentällä!

Eclectic-kilpailussa lopputuloksen muodostavat kauden aikana kullakin reiällä pelatut parhaat tulokset. Tulokset huomioidaan mistä tahansa kauden aikana pelatusta kierroksesta, kunhan sillä on pelattu vähintään 9 reikää.

Tämän kilpailun tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Myös huonosta kierroksesta korttiin voi jäädä yksittäinen birdie tai jopa eagle, joka vaikuttaa kauden Eclectic-tuloksessa!

Kisat käydään välillä 1.6.-31.8.2022. Kisa pelataan Seasidella ja Forestilla.

Kilpailumaksu on 10 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi suorittaa caddiemasterilla ilmoittautumisen yhteydessä.

Tulokset huomioidaan tasoituksellisesti. Tasoituksena huomioidaan ilmoittautumishetken tasoitus.

Hyväksytyn tuloksen edellytyksenä on, että sinulla on peliseuraa eli merkitsijä mukana. Mainitse merkitsijällesi, että osallistut Eclectic-kilpailuun.

Jokainen kisaan lähtenyt pelaaja pitää omaa kirjanpitoa tuloksistaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kisan alkaessa linkki Google Drivella sijaitsevaan dokumenttiin, jonne jokainen osallistuja kirjaa tuloksensa. Aina kun tuloksesi paranee yksittäisellä väylällä, tee muutos Driveen ja muistiinpanoihisi. Tulokset merkitään listaan lyöntimäärinä.

Tervetuloa mukaan rentoon ja hauskaan kilpailuun!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf